به گزارش تابناک، دفتر اطلاعرسانی دولتی در نوار غزه شب گذشته، شنبهشب، با صدور بیانیهای آمار وحشتناکی در مورد جنایات نسلکشی رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان در نوار غزه منتشر کرد.
قتلعام 90 نفر و مفقودشدن 20 تن در هر روز
این نهاد دولتی غزه اعلام کرد که از زمان آغاز جنگ نسلکشی رژیم اشغالگر علیه نوار غزه طبق آمار رسمی، روزانه بهطور متوسط 90 غیرنظامی به شهادت رسیدهاند و پیکرهای آنها به بیمارستان منتقل شده است.
بر اساس این بیانیه، میانگین تعداد شهدا در هر روز از زمان آغاز جنگ نسلکشی رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان در نوار غزه از اکتبر 2023 تاکنون 32 کودک و 22 زن است.
دفتر اطلاعرسانی دولتی در نوار غزه تأکید کرد: از زمان آغاز جنگ نسلکشی دشمن صهیونیستی علیه غیرنظامیان در غزه، میانگین تعداد فلسطینیهای مفقودالاثر در هر روز 20 نفر و میانگین تعداد مجروحان در هر روز 207 تن بوده است.
در ادامه این بیانیه آمده است: طبق آمار رسمی، از زمان آغاز جنگ وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غزه تعداد خانوادههایی که بهطور کامل متشکل از پدر مادر و فرزندان در روز به شهادت میرسند، چهار خانواده است، همچنین در هر روز بهطور میانگین اعضای 9 خانواده بهطور کامل به شهادت میرسند و تنها یک نفر از آنها زنده میماند.
بیماران غزه در صف مرگ هستند
از طرف دیگر، دکتر محمد ابوسلمیه، رئیس مجتمع پزشکی الشفا در شهر غزه که بزرگترین بیمارستان این باریکه بود و از ماههای ابتدایی جنگ در حملات عامدانه و سیستماتیک و وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی ویران شد و بخش بزرگی از ظرفیت خود را از دست داد، اعلام کرد که وضعیت بهداشتی در نوار غزه بهشدت خطرناک است و ادامه محاصره و عدم ورود کمکها، بحران را تشدید کرده است و بهشدت بر عملکرد بیمارستانها و خدمات ارائهشده توسط وزارت بهداشت تأثیر منفی میگذارد.
این مقام پزشکی غزه در گفتگو با خبرگزاری قطر اظهار داشت: بیش از 43 درصد بیمارانی که مبتلا به نارسایی کلیوی هستند، بهدلیل عدم دریافت خدمات درمانی در سایه کمبود شدید دارو و تجهیزات پزشکی، جان خود را از دست دادهاند.
وی تصریح کرد: کودکان در نوار غزه بهدلیل سوءتغذیه و عدم دریافت غذاهای سالم، سبزیجات و میوه بهشدت از نقص ایمنی رنج میبرند و بسیاری از بیمارانی که به بیمارستانها مراجعه میکنند، سوءتغذیه شدید دارند.
دکتر محمد ابوسلمیه در مورد وضعیت بحرانی مراکز بهداشتی و بیمارستانهای نوار غزه هم گفت که صهیونیستها بهشکل سیستماتیک مراکز درمانی را هدف قرار میدهند و تجهیزات آنها را ویران میکنند. اشغالگران اغلب آزمایشگاههای پزشکی در نوار غزه را از کار انداختهاند و بیمارستانها همچنان با کمبود شدید دارو و تجهیزات پزشکی بهویژه در اورژانس و اتاقهای عمل و نیز کمبود شدید داروهای بیهوشی لازم برای عملهای جراحی مواجه هستند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.