به گزارش تابناک، مسعود پزشکیان رئیسجمهوری در نشست ویژه ستاد مدیریت بحران استان هرمزگان، اظهار کرد: این گونه اتفاقات حتی در کشورهای پیشرفته هم رخ میدهد، اما باید تلاش کرد از این گونه اتفاقها پیشگیری کرد.
وی بر حمایت دولت از خانوادههای قربانیان و مجروحان این حادثه تأکید کرد و افزود: همدلی و همکاری بین مردم و مسئولان در این حادثه قابل قدردانی است؛ البته اولویت نخست، خاموش کردن آتشی است که برافروخته شده و پس از آن، باید کار کارشناسی دقیقی انجام و مشخص شود که چرا این حادثه رخ داده و چه اقداماتی میتوانیم برای پیشگیری انجام دهیم.
پزشکیان ادامه داد: باید تلاش کنیم این آتش را خاموش کنیم و بعد از اطفای حریق باید بررسی کنیم که دلیل این اتفاق چه بوده است؛ البته سؤال اینجا است که آیا لازم است ۱۴۰ هزار کانتینر را ۳ تا ۴ ماه در بندر نگهداری کنیم؟ باید مطالعات تطبیقی از دیگر کشورهای پیشرفته داشته باشیم تا بتوانیم مانع از بروز چنین مشکلاتی در کشور شویم.
وی با قدردانی از تلاشهای شبانهروزی نیروهای امدادی، بر لزوم همدلی با آسیبدیدگان تأکید کرد و گفت: برای همدردی و همیاری با خانوادههای جانباختگان و مجروحان حادثه بندر شهید رجایی، رسیدگی به این خانوادهها و ارائه کمک به مجروحان در دستور کار است.
دفاع پرس نوشت: رئیسجمهور ادامه داد: خدمات بیمهای و درمانی برای قربانیان و آسیبدیدگان تأمین خواهد شد و دولت پس از جمعبندی مشکلات، تمهیدات لازم را فراهم میکند.
وی همچنین به مسائل زیرساختی در استان هرمزگان هم اشاره کرد و گفت: توسعه بیمارستانها و تربیت نیروی انسانی در حوزه علوم پزشکی هرمزگان در اولویت قرار دارد، ابتدا مشکلات را در سطح استان شناسایی و رفع کنید و اگر مشکلی باقی ماند، دولت از طریق هماهنگی با مرکز و مجموعه استان برای رفع آن همکاری خواهد کرد.
رئیسجمهور بر ضرورت بررسی علل حادثه تأکید کرد و گفت: در مراحل بعدی باید تحلیل کنیم چه عواملی به این آتشسوزی منجر شد، چه اقداماتی میتوانست از وقوع آن جلوگیری کند و چه برنامهریزیهایی برای آینده لازم است تا از تکرار چنین حوادثی پیشگیری شود.
وی دستور داد که استانداران سراسر کشور مطالعاتی در این زمینه انجام دهند و وزارتخانههای مربوطه نیز یک مطالعه تطبیقی از روشهای مدیریت بحران در کشورهای پیشرفته تهیه کنند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.