تعداد بازدید: 1نبض خبر
درآمد میلیاردی گدای تبریزی: ساعتی چند میلیون؟!
یک متکدی میانسال که با مظلومنمایی در مناطق پرتردد تبریز مثل بازار و میدان ساعت مشغول تکدیگری بود، توسط عوامل شهرداری و کلانتری دستگیر شد، در بررسیها مشخص شد؛ این فرد تنها در سه ساعت 38 میلیون ریال و بهطور هفتگی حدود 380 میلیون ریال درآمد داشته و مبالغ را مرتب در بانک سپردهگذاری میکرد.
دیدگاهها (5)
در تبریز کسی به گدا پول نمی ده و اگر کسی در تبریز گدایی کنه از جای دیگه اومده کافیست با تلفن به صندوق حمای از مستمندان اطلاع دهید تا با هماهنگی نیروی انتظامی جلب بشه و به کارش رسیدگی بشه ضمنا در فصل مسافر این فرصت طلبها سوئ استفاده کرده و از مسافرین گدایی می کنند .
بنده بعنوان یک تبریزی معتقدم این فرد از اهالی تبریز و شاید از استان هم نباشد، فعالیت خیریه های متعدد باعث شده بساط تکدی گری در تبریز بسیار بسیار کم ر نگ باشد
ترکها که تبلیغ می کردند که در تبریز کدا پیدا نمی شود چی شده نکند این گدا هم از مهاجرین غیر قانونی است؟
همه چیز از یک انکار شروع شد . مردم تبریز همه با هم بر این باور بودن که توی تبریز گدا وجود نداره و این قضیه رو انکار میکردن جوری که خودشون هم باورشون شده بود تبریز گدا نداره . کافیه یه نفر ادم زرنگ و بدجنس زبان محلی بلد باشه و از احساسات مردم سواستفاده کنه و روزی خدا تومن به جیب بزنه . اونم توی تبریز که مردمش عاطفی ترین مردم ایران هستن
والله میگفتن البته میگفتن تو تبریز گدا وجود نداره.این که دیگه میلیاردی داره پول در میاره.
دیدگاه خود را بنویسید