صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ملی گلد موبایل خبر

حادثه مرگبار در پایتخت هند در پی بارش‌های موسمی

باران شدید موسمی در دهلی نو باعث ریزش یک دیوار و مرگ دست‌کم ۷ نفر از جمله دو کودک شد و مشکلات گسترده‌ای در رفت‌وآمد مردم ایجاد کرد.
کد خبر: ۱۳۲۱۹۱۵
| |
3054 بازدید

حادثه مرگبار در پایتخت هند در پی بارش‌های موسمی

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، رسانه‌های محلی هند می‌گویند که در پی بارش شدید باران در «دهلی نو» پایتخت این کشور، یک دیوار دچار ریزش شده و جان دست کم ۷ نفر را گرفته است.

گفته می‌شود دو نفر از قربانیان کودک بوده‌اند. پلیس دهلی نو می‌گوید قربانیان این حادثه کارگران فصلی و اعضای خانواده‌هایشان بوده‌اند که از زیر آوار بیرون کشیده شده و به بیمارستان منتقل شدند.

تصاویر منتشر شده نشان می‌دهد که باران‌های موسمی اکثر مناطق دهلی نو را در نوردیده و سبب آبگرفتگی خیابان‌ها و اختلال در رفت و آمد شده است. در همین حال، بسیاری از کارگران فصلی در خانه‌هایی زندگی می‌کنند که مجوز نداشته و به طور مناسبی ساخته نشده است. این افراد بیش از همه در میانه بارندگی‌های طولانی در معرض حوادثی از این دست قرار دارند.

ملی گلد موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات