آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
14 دیدگاه124 بازدید ثبت‌شدهفیلم
سینما و سرگرمی
تعداد بازدید: 35

کد ویدیو

برای نمایش این ویدیو در سایت خود، کد زیر را کپی کنید.

نبض خبر

فریادهای مرگ بر آمریکا و اسرائیل بازیگر خانم را ببینید

پردیس احمدیه بازیگر سینما، نوروز 1405 را در همراهی با امدادگران هلال‌احمر آغاز کرد. او که در جریان این حضور با بغض آرزوهای زیبایی کرد، در نهایت فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر داد. این لحظات را می‌بینید.

دیدگاه‌ها (14)

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۰۲ ۱۳:۰۴

دیگه عمرا بهت ویزای اروپا و کانادا و آمریکا و دبی بدن. دور جشنواره ها را هم خط بکش. یک لحظه احساساتی شدی همه این امکانات رو از دست دادی از بقیه سلبریتی ها یاد بگیر که هیچی نمیگن.

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۰۲ ۱۲:۵۳

درود به شرفت دختر ایران و درود به شرف همه زنان ایرانی

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۰۲ ۱۲:۳۰

عجب بازیگری

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۰۲ ۱۱:۲۹

آفرین

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۰۲ ۱۰:۴۴

هنرپیشه ی خوبیه کلا!!!! از هر لحاظ!!!!!

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۰۲ ۱۰:۴۱

ایرانی هستن ایشون؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۰۲ ۰۹:۳۷

درود بر همگیشان و هلال احمر

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۰۲ ۰۸:۳۴

مدال "شرف" از طرف ایران به گردن این سلبریتی.

سیاوش۱۴۰۵/۰۱/۰۲ ۰۷:۵۵

مرگ بر آمریکا.مرگ بر اسرائیل

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۰۲ ۰۷:۲۵

کی هستش؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۰۲ ۰۷:۰۳

آفرین بر پردیس احمدیه و تشکر از امدادگران هلال احمر. خدایا خودت هر چه زودتر این جنگ را به پایان برسان.

......۱۴۰۵/۰۱/۰۲ ۰۶:۴۴

کاش جمله ای هم دروصف شجاعت و تلاش بی وقفه نیروهای مسلح عزیز دراین روزهای سخت،می گفت که بازبان روزه درحال حفظ امنیت هم وطنانمان هستند! کاش یادی ازنوگلان پرپر شده میناب می کرد! ودرجمع بچه های مدافع امنیت هم حضور می یافت! این بازیگرها کم کم تک وتوک وبااحتیاط دارن ازسوراخاشون بیرون میان!!

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۰۲ ۰۶:۴۴

احسنت

بنده خدا۱۴۰۵/۰۱/۰۲ ۰۳:۱۰

آفرین وطن پرست باغیرت

دیدگاه خود را بنویسید