آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
14 دیدگاه30 بازدید ثبت‌شدهفیلم
حوادث
تعداد بازدید: 2

کد ویدیو

برای نمایش این ویدیو در سایت خود، کد زیر را کپی کنید.

نبض خبر

آغاز رویارویی نیروی دریایی ارتش با ناوشکن‌های آمریکا

شبکه خبر به نقل از نیروی دریایی ارتش زیرنویس کرد که ایران مانع از ورود ناوشکن‌های آمریکا به محدوده تنگه هرمز شده است. همچنین فارس به نقل از منابع خبری محلی در جنوب از اصابت ۲ موشک به یک ناوچه نیروی دریایی آمریکا خبر داده است. یک مقام ارشد آمریکایی انکار می‌کند که یک کشتی آمریکایی توسط موشک‌های ایرانی هدف قرار گرفته باشد. در مقابل یک منبع مطلع با اشاره به شلیک‌های اول نیروهای ایرانی به برخی شناورهای رزمی آمریکا، به تسنیم گفته است: «نیروهای مسلح ایران همچون جنگ 40 روزه اجازه‌ی عبور به نیروهای رزمی آمریکایی نخواهند داد و هرگونه تردد در تنگه هرمز نیز بدون مجوز نیروهای مسلح ایران انجام نخواهد شد. تمام شناورها باید از تجربه جنگ 40 روزه عبرت بگیرند و هزینه حماقت آمریکایی‌ها را نپردازند. ایران علاوه بر شلیک به سمت به شناورهای رزمی آمریکا، سناریوهای دیگری نیز تدارک دیده است که در صورت نیاز به آن اقدام خواهد کرد.» در عین حال یک مقام ارشد ایرانی به رویترز گفت که ایران برای جلوگیری از ورود یک ناو جنگی آمریکا به تنگه هرمز، یک تیر هشدار شلیک کرد. دونالد ترامپ شب گذشته در پستی در ایکس نوشت: «به نمایندگان خود دستور داده‌ام به آن‌ها اطلاع دهند که با تمام توان تلاش خواهیم کرد کشتی‌ها و خدمه‌شان را با امنیت از تنگه خارج کنیم. در همه موارد، آن‌ها اعلام کرده‌اند که تا زمانی که منطقه برای کشتیرانی و سایر فعالیت‌ها امن نشود، بازنخواهند گشت... فرآیند با نام «پروژه آزادی» از صبح دوشنبه به وقت خاورمیانه آغاز خواهد شد. اگر به هر شکلی در این روند بشردوستانه اختلال ایجاد شود، متأسفانه با آن به‌صورت قاطع برخورد خواهد شد.» این ماجراجویی نظامی اکنون با فرارسیدن صبح دوشنبه ظاهراً آغاز شده و با نخستین عکس العمل ارتش ایران مواجه شده است.

دیدگاه‌ها (14)

مهدی۱۴۰۵/۰۲/۱۴ ۲۰:۰۴

نامرد ترامپ مگه قانون جنگله بیاد۱۷۹دانش آموزایران را قتل عام کرده وحالا بیادتوخلیج فارس مانوربده وقلدری کنه!بکوبین تاگوروشو گم کنه آمریکای جنایتکار.نامردپررو.درسی بهش بدبن تاجدوآبادش رایادکنه.بیاد شهیددلاورتنگسیری.خدا یاورتان.

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۴ ۱۸:۱۹

ما خواستار حمله پیش دستانه هستیم

حميد۱۴۰۵/۰۲/۱۴ ۱۸:۱۰

باید ناوهای این سگ زرد بمباران و آتش بگيرند تا عبرتی باشد براي سگ زرد

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۴ ۱۴:۳۲

بزنید نابودشون کنید . ما انتقام میخواهیم

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۴ ۱۴:۲۶

بزن که حوب می زنی

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۴ ۱۴:۰۹

مردم ، میدان رو حفظ کنید خیابون هارو ول نکنید ، آتیش انداختید به جون دشمن و رسانه هاش

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۴ ۱۴:۰۴

در جا و فوری بعد از اخطار شلیک کنید در غیر این صورت آمریکا احساس قدرت و توان میکند و طمع به تنگه و جزایر ایران خواهد کرد و همین طور جلو میاد

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۴ ۱۷:۵۱ · در پاسخ به ناشناس

متاسفانه پیش بینی شما درست از آب در خواهد آمد

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۴ ۱۴:۰۰

ناوچه غیر مسلح دنا را به یاد آورید که بدون اخطار غرق کردند.
اخطار لازم ندارد. دقیق بدون اخطار قبلی بزنید.

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۴ ۱۳:۵۵

«پروژه آزادی» ؟
چه غلط ها
منتظر غرق شدن ناوهایتان در خلیج فارس هستیم

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۴ ۱۳:۵۰

باید حمله بشه و هیچ کشتی عبور نکنه همونطور که گفته بودید

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۴ ۱۳:۴۱

بزند یانکی ها رو

ج۱۴۰۵/۰۲/۱۴ ۱۳:۴۱

کافیه یه ناو آمریکا غرق شه.
تمام دنیا مبهوت میشه

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۴ ۱۳:۴۱

اجازه ندهید وارد حریم آبی و خاکی ما شوند هر وقت نزدیک شدن نابودشون کنید با تشکر

دیدگاه خود را بنویسید