راهبرد جديد بهداشتي انگليس برای مقابله با سرطان؛

بی اطلاعی يك چهارم بيماران سرطانی از بیماری خود

سالانه 150 هزار نفر در انگلستان به سرطان مبتلا مي شوند و از هر چهار مورد مرگ اتفاق افتاده در اين كشور، يك مورد مربوط به اين بيماري است. سرطان روده، رحم و پستان از جمله سرطان هاي رايج در كشور هاي توسعه يافته است. تحقيقات پيشين نشان مي دهد كه ميزان زنده ماندن بيماران سرطاني در انگلستان در رديف كشور لهستان است. در حالي كه اين كشور بودجه هاي به مراتب بيشتري را از اين كشور در اين زمينه هزينه مي كند.
کد خبر: ۱۴۲۰۲۸
|
۲۲ دی ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۷ 12 January 2011
|
10169 بازدید
وزير بهداشت انگلستان اعلام كرده است كه با اتخاذ تدابيري اداره بهداشت ملي اين كشور قادر خواهد بود جان افراد بيشتري را كه مبتلا به سرطان هستند، از مرگ نجات دهند.

به گزارش خبرنگار «تابناک» اجتماعی، روزنامه ديلي تلگراف در گزارشي به اين موضع پرداخته و اشاره كرده است كه وزارت بهداشت انگلستان درصدد است با اتخاذ راهبردي جديد و  بدون  اخذ اجازه از بيماران، آنان را به صورت مستقيم به آزمايش هاي تشخيصي براي پي بردن به سرطان هاي احتمالي روده، سينه، رحم و مغز بفرستند.

اين در حالي است كه پزشكان به صورت مرتب به مردم هشدار مي دهند كه به محض ديدن علایم اين بيماري، به پزشكان خود مراجعه كنند. ديلي تلگراف همچنين اشاره كرده است كه هزينه اين راهبرد جديد براي انگلستان بالغ بر 800 ميليون دلار خواهد بود.

در انگلستان بودجه بهداشت از جمله بودجه هايي است كه دسترسي به اطلاعات درباره آن بسيار سخت و به صورت محافظت شده است.

گفته مي شود كه سالانه 150 هزار نفر در انگلستان به سرطان مبتلا مي شوند و از هر چهار مورد مرگ اتفاق افتاده در اين كشور، يك مورد مربوط به اين بيماري است. سرطان روده، رحم و پستان از جمله سرطان هاي رايج در كشور هاي توسعه يافته است.
تحقيقات پيشين نشان مي دهد كه ميزان زنده ماندن بيماران سرطاني در انگلستان در رديف كشور لهستان است. در حالي كه اين كشور بودجه هاي به مراتب بيشتري را از اين كشور در اين زمينه هزينه مي كند.

مقامات وزارت بهداشت انگلستان تخمين مي زنند كه با اين استرات‍ژي جديد تا سال 2014 و 2015، حدود 5000 نفر از بيماران سرطاني اين كشور را از مرگ نجات خواهند داد.

اين راهبرد جديد در حالي است كه ميزان سرطان هر سال در حال افزايش است و اين پدیده ویژه انگلستان نيست و در كشوري همچون انگلستان نيز وضع به همين منوال است. قريب به يك چهارم بيماران سرطان تا زمان رجوع اورژانسي خود به بيمارستان از ابتلاي خود به سرطان آگاه نيستند.

به نظر مي رسد كه اگر چه آزمایش هاي سرطان كه عموما با استفاده از تكنولوژي ليزر گرفته مي شود، ممكن است در مواردي براي افرادي و به ويژه آناني كه مبتلا نيستند خطرناك و تعرض به حريم  خصوصي باشد، اما بهترين فايده آن جلوگيري از ازدياد بيماراني است كه هر لحظه مرگ در كمين آنان است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟