در حالي كه هفته گذشته، حميد بهبهاني اولين وزيري بود كه از سوي دولت معرفي شد و پيشبيني ميشد تنها وزيري باشد كه بتواند از مجلس رأي اعتماد كسب كند، با تغيير دقيقه نودي دو گزينه پيشنهادي وزارت كشور و اقتصاد و دارايي، احتمال ميرود نتايج متفاوتي درباره رأي اعتماد به وزرا به دست آيد.
به گزارش خبرنگار «تابناك»، در حالي كه در پديدهاي عجيب براي مخالفت با گزينه پيشنهادي وزارت اقتصاد و دارايي هيچ نمايندهاي به عنوان مخالف ثبت نام نكرده بود و تعداد زياد نمايندگان داوطلب موافقت، باعث شد تا هيأت رئيسه ابتدا براي تعيين نماينده موافق قرعهكشي كند، با رسيدن نوبت بهبهاني، علي مطهري، نماينده نزديك به دولت و سپس دهقان، نماينده اصولگراي طرقبه، از گزينه پيشنهادي وزارت راه انتقاد كردند.
علي مطهري با اشاره به ويژگيهاي حميد بهبهاني گفت: ايشان گزينه خوبي بود اما براي دولت آقاي مهندس بازرگان و گزينه مناسبي براي دولت دكتر احمدينژاد نيست.
اين نماينده تهران، احمدينژاد را بهترين رئيسجمهور تاريخ جمهوري اسلامي خواند اما اظهار كرد كه وي كاملا به مسائل فرهنگي بيتفاوت است و هيچ حساسيتي نسبت به اين مسائل ندارد.
وي فرهنگ و بينش اسلامي و زندگي و تفكر درست اسلامي را مهم خواند و افزود كه بهباني در اين زمينه مشكلاتي دارد.
مطهري با تأكيد بر اينكه اين مسائل را كوچك نگيريد، گفت: خيلي از انحرافات به دست همين متخصص است.
نماينده طيف رايحه خوش خدمت گفت: تقويت دولت به اين نيست كه به هر وزيري كه دولت معرفي كرد، رأي دهيم، بلكه بايد صرفا به وزراي قوي رأي دهيم.
محمد دهقان نيز در مخالفت با بهباني، به دوران معاونت وي در شهرداري تهران اشاره كرد و گفت: بهبهاني پيش از انجام مطالعات بر روي پروژه منوريل، با يك پيمانكار براي اجراي اين پروژه قرارداد بسته بود و يك نهاد نظارتي در نامهاي علاوه بر تغيير وي خواستار تعقيب كيفري وي شد.
اين انتقادات در حالي بود كه احمدينژاد با دفاع از بهباني گفت: ايشان از اساتيد انقلابي است و در دوره مديريت وي، هيچكس زودتر از وي در دانشگاه حاضر نشد.
همچنين دو نماينده نيز با اشاره به سوابق تخصصي و تجربيات بهبهاني، نوع انتقاد برخي نمايندگان از گزينه يك وزارتخانه تخصصي را نادرست ارزيابي كردند و به اظهارات دقان و مطهري پاسخ دادند.
گفتني است، قرعهكشي نمايندگان موافق حسيني مورد تنش و انبوه تذكرات نمايندگان شد. همچنين برخي نمايندگان معتقد بودند زماني كه وزيري مخالف ندارد، سخن گفتن موافق خلاف آييننامه است كه لاريجاني با رد اين ديدگاه، سخن گفتن موافقان را رويه مجلس ارزيابي كرد.