عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:

اگر دولت به قانون تمکین نکند، از ابزارهای قانونی استفاده می‌کنیم

اگر مجلس بداند که دولت نمی خواهد به قانون تمکین کند، از ابزارهای قانونی خود بهره خواهد برد. مردم نیز این توقع را از نمایندگان دارند و دولت باید به عنوان مجری، قانون را اجرا کند؛ همان گونه که در هدفمندی یارانه ها و در بودجه 90 به رغم خواست دولت مبنی بر افزایش 100 درصدی قیمت ها، مجلس تنها مجوز به افزایش 20 درصدی داد و در این مورد نظارت و پیگیری خواهد داشت.
کد خبر: ۱۶۶۹۴۴
|
۰۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۵ 28 May 2011
|
18137 بازدید
سرویس مجلس «تابناک» ـ متأسفانه دولت در چند ماهه اخیر، نسبت به مصوبات مجلس و برنامه پنجم توسعه کشور کوتاهی کرده؛ از جمله در ادغام وزارتخانه ها که برنامه پنجم در این مورد تصریح دارد و دولت باید وزرای جدید را برای به دست آوردن رأی اعتماد به مجلس معرفی کند.

سید حسین نقوی حسینی، در گفت وگو با «تابناک» بیان کرد: تعیین وزرای دولت به عنوان سرپرست دیگر وزارتخانه ها، اشکال قانونی دارد و در چهارچوب قانون نیست.

عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گفت: مجلس بنا بر قانون اساسی و آیین نامه خود، راهکارهایی برای برخورد با کسانی که در اجرای قانون تعلل می کنند، در اختیار دارد همچون تذکر شفاهی و کتبی، سوال و سرانجام استیضاح و رأی عدم اعتماد.
به این ترتیب، اگر با تذکرات و تعامل، مشکلات حل شود، مجلس به هدف خود ـ که اجرای قانون است ـ رسیده، در غیر این صورت، مجبور به استفاده از ابزارهای دیگری است.

وی افزود: مجلس همه موارد را به دقت بررسی و تخلفات را صریحا به دولت ابلاغ می کند. دولت نیز به بسیاری از موارد عمل می کند، ولی مواردی هست که باقی مانده است. هر چند تاکنون تذکراتی به دولت داده شده است، ولی اگر مجلس بداند، دولت نمی خواهد به قانون تمکین کند، از ابزارهای قانونی خود بهره خواهد برد.

مردم نیز این توقع را از نمایندگان دارند و دولت باید به عنوان مجری، قانون را اجرا کند؛ همانگونه که در هدفمندی یارانه ها و در بودجه 90 به رغم خواست دولت مبنی بر افزایش 100 درصدی قیمت ها، مجلس تنها مجوز به افزایش 20درصدی داد و در این مورد نظارت و پیگیری خواهد داشت.

نقوی حسینی در پاسخ به این که جریان انحرافی به دنبال ایجاد حاکمیت دوگانه در کشور است و اینکه بسیاری بر این باورند که این روند به دنبال مماشات با رفتار دولت و رئیس دولت است که در مورد وزارت اطلاعات نیز دیدیم، گفت: باید میان این دو موضوع، تمایز قایل شد. در برخورد با جریان انحرافی، باید فایل جدیدی باز کرد. در جریان انحرافی از مدتها پیش شاهد طرح مسائلی بودیم و می توانستیم شواهدی از انحراف را در آن ببینیم. از هنگامی که مکتب ایرانی مطرح شد، اظهاراتی که درباره ملیت پیامبر اکرم (ص) داشتند و مواضعی که درباره جشن 2500 ساله گرفتند، شواهد این انحراف مشخص بود. منتها نخبگان سیاسی مماشات کردند و شاید این ظلم به خود آقای احمدی نژاد باشد، که اگر از همان هنگام برخورد می کردیم، اینگونه نمی شد.

نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی افزود: در همین سفر سوم استانی دولت که با عنوان سفرهای فرهنگی انجام شد، دولت در هر استان، جلسه شورای فرهنگی تشکیل داد. در جلسه استان تهران مجمع نمایندگان استان تهران و مدیران و مسئولان و بیشتر وزرا و هیأت دولت حضور داشتند. پشت سر رئیس جمهور بنر حدود 20 متر مربعی نصب شده و روی آن نوشته بودند: «فرهنگ ایرانی»؛ همه این را دیدند و سکوت کردند و تنها کسی که واکنش نشان داد، من بودم.

از رئیس جمهور پرسیدم: آیا پشت سر خود را خوانده اید که چه نوشته‌اند؟
با شوخی پاسخ داد: ما به پشت سرمان نگاه نمی کنیم، بلکه کار می کنیم و به جلو می‌رویم.
پرسیدم: «فرهنگ ایرانی چه معنایی دارد، حال آن که ما در نظام جمهوری اسلامی زندگی می کنیم. حضرت امام (ره) سال ها تلاش کردند تا بگویند «اسلامیت»، ایرانیت را که رضا خان نیز تبلیغ می کرد»؟
افزون بر آن که دیگران نیز به موضوع پی بردند و آقای مشایی هم که در جمع بود، تا بناگوش سرخ شد.

این نماینده اصولگرای مجلس تأکید کرد: اگر همان موقع که نشانه های انحراف را دیدیم، واکنش نشان می دادیم و احساس مسئولیت می کردیم، شاهد رویدادهای امروزی نبودیم. واقعا کوتاهی کردیم و نخبگان سیاسی در رودربایستی با رئیس جمهور بر این مسأله چشم پوشیدند.

همه می‌دانستیم که منظور رهبر انقلاب از موازی کاری در سیاست خارجی، شورای عالی ایرانیان است، ولی ساده انگاری کردیم و کار به جایی رسید که از دولت و مجلس طلبکار شدند و گمان کردند کار بسیار بزرگی انجام می دهند.

عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس تصریح کرد: در تحقیق و تفحص از این شورا به این نتیجه رسیدیم که این کار، کاری پوشالی، تبلیغاتی و بی ثمر است و وزارت خارجه، کاری به مراتب بهتر از این می توانست انجام دهد و ابزار و امکانات آن را نیز داشت. حال با این هزینه ها و مخارج، باید دید که در مراسم و جلسات این شورا و همایش های آن حضور دارند و چه کارها که انجام نمی شود!

نقوی حسینی با بیان این که نخبگان سیاسی با جریان انحرافی برخورد نکردند و اکنون باید هزینه آن را بپردازیم، گفت: در شرایطی که باید در منطقه نقش می داشتیم و تأثیرگذار بودیم و در حالی که باید در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی می ایستادیم و خیزشها را به سمت مخالفت با آنان هدایت می کردیم، باید مشغول درگیری ها و مسائل داخلی باشیم. امروز دیگر پرده ها برداشته شده و هم طرفداران دولت و هم اکثریت و اقلیت و منتقدان دولت در برخورد با این جریان با یکدیگر هم نظر هستند، ولو اینکه این افراد از نزدیکترین افراد به رئیس جمهور باشند و این به سود نظام، دولت و کشور است.

این نماینده اصولگرای مجلس تأکید کرد: مطالبی که مطرح می شود، به معنای تأیید اصلاح طلبان نیست. به عنوان یک نماینده اصولگرا بر این باورم که اصلاحات مشکلات زیادی داشت و طرح آشتی ملی از سوی آنان، مانور سیاسی و تبلیغاتی است و می خواهند با این کار در جامعه جای پایی باز کنند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟