علی مطهری:

نباید برخورد با گروه انحرافی دولت را سیاسی ارزیابی کرد

در فضای سیاسی، باید به گونه ای فعالیت کرد که دشمنان و نیروهای ضدنظام از فعالیت ها و اقدامات ما سوءاستفاده نکنند؛ اما متأسفانه این رویکرد در سال 88 از سوی معترضین به نتایج انتخابات دنبال نشد و حرکت در دست نیروهای معاند نظام قرار گرفت/ سران گروه انحرافی، خود را اسلام شناس می دانند، در صورتی که نمی توان به راحتی به کسی لقب اسلام شناس داد.
کد خبر: ۱۷۰۹۰۵
|
۲۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۶ 15 June 2011
|
12929 بازدید
|
۲
سه شنبه شب، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در نشست هفتگی جمعیت حامیان انقلاب اسلامی، با اشاره به اعلام خطر علما و بزرگان قم، بر ضرورت شناسایی جریان نفوذی در دولت تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، علی مطهری در این نشست با انتقاد از گروه انحرافی گفت: باید گروهی را که در دولت نفوذ کرده، بشناسیم، چرا که علما و بزرگان قم از فعالیت گروهی انحرافی احساس خطر کردند؛ افزون بر آنکه نباید برخورد با این جریان را سیاسی ارزیابی کرد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه یکی از ویژگی های گروه انحرافی، احساس خودکفایی نسبت به ارزش های اسلامی است، اظهار داشت: سران گروه انحرافی خود را اسلام شناس می دانند، در صورتی که نمی توان به راحتی به کسی لقب اسلام شناس داد.

مطهری همچنین گفت: گروه انحرافی بر این باور است که دولت نقشی در حوزه فرهنگ ندارد و این مأموریت باید از سوی دستگاه و نهادهای فرهنگی همچون صداوسیما پیگیری شود، در  حالی که قوه مجریه، نقش تأثیرگذاری در سیاست های فرهنگی بر عهده دارد.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس در ادامه سخنانش به جایگاه روحانیت در نظام اسلامی اشاره کرد و افزود: امام خمینی(ره) همواره تأکید می کردند که روحانیت باید مأموریت خود در نظام اسلامی را به نحو احسن انجام دهد.

وی خطاب به کسانی که معتقدند ولی فقیه باید در همه زمینه ها اظهارنظر کنند، گفت: نباید انتظار داشت که معظم له در همه زمینه ها ورود پیدا کنند؛ این برداشت های نادرست از ولایت فقیه به ما لطمه می زند.

مطهری خاطرنشان کرد: خواص باید با اظهار نظر درست و بموقع خود، مردم را نسبت به ابهاماتی که پیش می آید، روشن کنند.

این نماینده مجلس یادآور شد: بنده در اوایل انقلاب در صداوسیما فعالیت می کردم و نسبت به پخش برخی از موسیقی ها انتقاد داشتم و وقتی انتقاد خود را مطرح کردم، گفتند که این انتقاد، باید تنها از سوی امام(ره) اعلام شود، این نگاه ها از همان اول نادرست بود.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به رخدادهای پس از انتخابات سال 88 گفت: در فضای سیاسی، باید به گونه ای فعالیت کرد که دشمنان و نیروهای ضد نظام از فعالیت ها و اقدامات ما سوءاستفاده نکنند؛ اما متأسفانه، این رویکرد در سال 88 از سوی نیروهای معترض به نتایج انتخابات دنبال نشد، به گونه ای که حرکت در دست نیروهای معاند نظام قرار گرفت.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
افتخاري
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۵
تابناك جان جان مادرت كمتر از علي مطهري بنويس تا حالا نشده كه يه دفعه ببينمش مثبت انديش باشه همه چيزو به باد انتقاد ميگيره ميترسم يه وقت ازخودشم انتقاد كنه
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟