مصاحبه با قربانیان دلالی در فوتبال

مسئولان گفته‌اند که باید بیست میلیون تومان بدهیم، در حالی که صحبت از بیست میلیون تومان بود، مبلغ به ده میلیون رسید. سرانجام گفتند که پنج میلیون را چک و یک میلیون را نقد بدهیم. پس از آن به ما زنگ زدند و گفتند که قرارداد پسرم را هنوز ثبت نکرده‌اند. دسته چکم را برداشتم و به تهران رفتم. به من گفت که 9 میلیون را به صورت دو چک 45 روزه بدهم». وی ادامه داد: «یکی از مسئولان تیم به من گفت که به باشگاه بروم و شکایت کنم. به باشگاه رفتیم و نتوانستیم سرپرست باشگاه را ببینیم و با یکی از معاونان او صحبت کردیم. او به ما گفت: نباید این پول را پرداخت کنید».
کد خبر: ۱۸۹۷۵۵
|
۲۰ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۱ 11 September 2011
|
10372 بازدید
سرویس ورزشی «تابناک» ـ پدر یکی از قربانیان: «سرانجام غیرمستقیم پیشنهاد داد که سیزده میلیون به او بدهم. پس از این که گفتم چنین پولی ندارم، در نهایت یک میلیون تومان از من گرفت».

بنا به گزارش «تابناک»، هر چند «ناپاک» بودن فوتبال ایران، بحث تازه‌ای نیست، چند سال پیش، افرادی مانند مجید جلالی، امیر حاج رضایی و رسول کربکندی، لب به سخن گشودند و بحث ناپاکی در فوتبال را پیش کشیدند، اما آن زمان، تنها به گفتن جملاتی کلی بسنده شد و کسی به واکاوی جدی این موضوع نپرداخت. این واژه گهگاه در محافل ورزشی شنیده می‌شد تا این که چند هفته پیش، محمد مایلی کهن در مصاحبه‌ای جنجالی، به دادن کدهایی از ناپاکی‌های فوتبال پرداخت و پس از آن، حسن روشن که پس از انتخابش به عنوان رئیس کمیته فنی باشگاه استقلال به مشکلات آکادمی‌ها اشاره کرد.

بنا بر این گزارش، در شرایطی که سالیان سال است، بحث دلالی در فوتبال ایران مطرح شده در کمتر موردی پیش آمده که با پیگیری مسئولان این مشکل برطرف شود. هر چند برنامه دوشنبه پیش 90 به بحث مناقشه‌برانگیز «دلالی» در فوتبال ایران پرداخت، ما از مدتها پیش به دنبال افرادی بودیم که از این مسأله ضرر دیده‌اند که نتیجه این پیگیری‌ها، مصاحبه با چند تن از این افراد بود.

هم‌اکنون مصاحبه‌هایی که پیش‌روی شماست، تنها گوشه‌ای از مشکلاتی است که خانواده این افراد مطرح کرده‌اند.

* بیست میلیون تومانی که به 9 میلیون رسید

پدر یکی از این بازیکنان که برای دادن تست در آکادمی یکی از باشگاه‌های تهرانی به این شهر آمده بود، در این رابطه گفت: «در دو مرحله پسرم را آوردم تا در باشگاه ... تست بدهد. او را یک بار به زمین ... و یک بار هم به زمین ... بردم. پسرم پیش از آن در فجر شیراز بازی می‌کرد.
روزی که آمدم به ما گفتند که باید پیش آقای ... بروم. او هم وقتی فرزندم را دید گفت که به دردشان می‌خورد. سرانجام مدارک را از باشگاه فجر گرفتیم و پسرم را به تهران آوردیم.

رئیس آکادمی آن باشگاه گفت که دولت به ما پول نمی‌دهد تا هزینه کنیم. به همین دلیل مسئولان گفته‌اند که باید بیست میلیون تومان بدهیم. در حالی که صحبت از بیست میلیون تومان بود، مبلغ به ده میلیون رسید و در پایان گفتند که پنج میلیون چک و یک میلیون را نقد بدهیم.

پس از آن به ما زنگ زدند و گفتند که قرارداد پسرم را هنوز ثبت نکرده‌اند. دسته چکم را برداشتم و به تهران رفتم. به من گفت که 9 میلیون را به صورت دو چک 45 روزه بدهم».

وی ادامه داد: «یکی از مسئولان تیم به من گفت که به باشگاه بروم و شکایت کنم. به باشگاه رفتیم و نتوانستیم سرپرست باشگاه را ببینیم و با یکی از معاونان او صحبت کردیم. او به ما گفت که نباید این پول را پرداخت کنید»

او در ادامه بیان کرد: «این فرد پسرم را نیمکت نشین کرده و گفته بود که به فکر پول باشیم و خانه‌ای را که برای فرزندم گرفته بودیم، پس بدهیم تا پول او را پرداخت کنیم».

* باج‌خواهی سیزده میلیونی از پسر اسلامشهری

یکی دیگر از افرادی که در آکادمی‌ها از او پول خواسته بودند، بازیکنی است از اسلامشهر و برای دادن تست به یکی از تیم‌های تهران آمده بود. پدر این بازیکن در مورد این موضوع گفت: «پسر من در تیم نونهالان آریا اسلامشهر بازی می‌کرد که با این تیم هم قهرمان شد. مربی آن تیم که انسان محترمی هم بود، فرزندم را دید و خواست که تست بدهد. پس از این که پسرم تست داد، او را پذیرفتند. من هم گفته بودم که اگر به درد شما می‌خورد، او را بردارید، اگر نه به من بگویید، چون از تیم‌هایی مانند سایپا، ارزش و چند تیم دیگر پیشنهاد داشت».

وی ادامه داد: «رئیس آکادمی آن باشگاه به من زنگ زد و پس از این که خودش را معرفی کرد، گفت که به دفتر آکادمی بروم تا با او جلسه داشته باشم. او به من گفت که مربیان پسرم را قبول نمی‌کردند و خیلی تلاش کرده تا او را بردارند. سرانجام غیرمستقیم پیشنهاد داد که سیزده میلیون به او بدهم. پس از این که گفتم، چنین پولی ندارم، یک میلیون تومان از من گرفت. بعضی از اطرافیانش می‌گفتند که باید پنج میلیون به او بدهم. به دلیل این که آن مبلغ را پرداخت نکرده بودم، به پسرم بازی نمی‌داد و در تمرین‌ها نیز با او خوب کار نمی‌کرد».

وی افزود: «حتی مربیان هم از دست این فرد ناراضی بودند. می‌گفتند یک ترکیبی را مشخص می‌کنیم، اما فردا ارنج دیگری در زمین می‌رود. حتی سرمربی تیم هم معتقد بود که هیچ کس در این تیم به حقش نرسیده است».

این فرد ادامه داد: «وقتی که دیدم این موضوع حل نمی‌شود، پیش رییس حراست فدراسیون فوتبال آقای ملک آباد رفتم. همچنین نامه‌ای هم برای معاون آن باشگاه نوشتم و در آن باشگاه گذاشتم. او هم گفت: یک نامه بنویس و در باشگاه بگذار تا به تو زنگ بزنیم».

وی گفت: «با سرپرست آن باشگاه تلفنی صحبت کردم و او گفت که یک روز پیش او بروم و در این مورد صحبت کنم. قرار شد که پیش او بروم، اما مادرش فوت کرد و پس از آن هم یکی از بزرگان آن باشگاه فوت کرد. پس از آن نیز فصل نقل و انتقالات آغاز شد و سرش بسیار شلوغ بود».

* در انتظار واکنش مسئولان

این سخنان تنها نمونه‌ای از رخدادهای پیش آمده بود. حتی در مدرسه‌های فوتبال بسیار معمولی هم مبلغ‌های غیر متعارفی دریافت می‌شود. باید دید با توجه به این که این مسایل بسیار آشکار شده است، مسئولان مربوط چه واکنشی برای حل آن در پیش خواهند گرفت.

ایسنا
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
به نظر شما چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز خواهد شد؟