آزمایش ماده مخدر شیشه اجباری می‌شود

با توجه به این که زیرساخت‌های انجام این آزمایش هنوز در آزمایشگاه‌های بخش دولتی فراهم نیست پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان سال انجام آزمایش شیشه در آزمایشگاه تشخیص اعتیاد انجام شود.
کد خبر: ۲۰۶۶۸۸
|
۰۷ آذر ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۲ 28 November 2011
|
9698 بازدید
|
رئیس اداره مدیریت آزمایشگاههای بهداشتی از اجباری شدن آزمایش شیشه در آزمایشگاه‌های تشخیص اعتیاد تا پایان سال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حسین غلامی روز دوشنبه در نشست خبری با اشاره به شیوع بالای سوء مصرف مواد روانگردان در کشور افزود: براساس گزارش‌هایی که از نیروی انتظامی دریافت کرده‌ایم مصرف ماده روانگردان شیشه بعد از تریاک، هروئین، مرفین و کراک از شیوع و درجه اهمیت بالاتری برخوردار است.

وی تاکید کرد: بر همین اساس آزمایش مواد روانگردان در دستور کار قرار گرفته که در وهله اول آزمایش شیشه تا پایان امسال در آزمایشگاه‌های تشخیص اعتیاد اجباری می‌شود.

غلامی افزود: با توجه به این که بعضی از کیت‌های تایید روانگردان‌ها در کشور وجود ندارد و بعضی از آنها ساخته شده است، افزود: ما از اول مهر به تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اعلام کردیم که آمادگی آزمایش شیشه را داشته باشند و در همین راستا آموزش‌هایی نیز ارایه شد.

وی ادامه داد: با  توجه به این که زیرساخت‌های انجام این آزمایش هنوز در آزمایشگاه‌های بخش دولتی فراهم نیست پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان سال انجام آزمایش شیشه در آزمایشگاه تشخیص اعتیاد انجام شود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۰
مهدي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۷
لطفا بجنبيد كه تا همين الان هم خيلي دير شده متشكرم
مریم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۷
من به شوهرم خیلی مشکوکم از کجا باید بفهم خواهشنا راهنمایی فرمایید.
فرشيد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۷
به داد اين آدمهاي معتاد برسيد كه خون مردم رو تو شيشه كردن و مدام گرفتاري درست ميكنند اين معتادين با تشكر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۸
خوبه سریع اگه انجام بشه
شهروند
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۸
متاسفانه به دليل كم اطلاعي جوانان ، در حال حاضر مصرف مواد روان گردان بسيار شايع شده و قشر عظيمي از جوانان اين كشور را تهديد مي كند. به دليل تنش هاي ناشي از مصرف اينگونه مواد توسط افراد در خانواده ها، امكان كنترل و سالم سازي اين افراد در داخل خانواده ها بسيار ضعيف و يا اساسا غير ممكن است. در چنين شرائطي اگر ضابطين قانوني كشور با برنامه ريزي اضطراي و موثر به فكر حل اين آفت اجتمائي نباشند ، دودمان بسياري از جوانان و خانواده ها به باد خواهد رفت. كما اينكه هفته اي نيست كه در جرائد خبر در گيري هاي فاجعه بار درون خانوادگي را در اينگونه موارد مشاهده نكنيم. در حال حاضر خوشبختانه قانون لازم جهت برخورد با افراد توليدكننده، فروشنده و مصرف كننده در كشور وجود دارد و تنها كافي است با كم رنگ تر كردن وظايف غير اولويت دار محول شده به پليس، امكان آن فراهم گردد تا پليس بتواند به جرائم بسيار مهمي مانند موضوع مذكور، بپردازد. در انجام اين مهم يكي از راهكارها ، همانند طرح هاي ضربتي پليس در ديگر موارد ، طرح ريزي و پياده سازي طرح هاي ضربتي جهت دست گيري توليد كنندگان و فروشنگان مواد روان گردان و از جمله شناسائي مصرف كنندگان ( از طريق كنترلهاي خياباني ، اعلام خطوط تلفن ويژه جهت اطلاع رساني شهروندان ، اعزام مشكوكين به مصرف مواد به آزمايشگاههاي معتبر و غيره ...) است تا بلكه به اين طريق امكان كنترل اين مصيبت اجتماعي فراهم گردد.هرفرد معتاد ضمن اينكه موجب از بين رفتن خود مي گردد ، اساسا موجب افسردگي ، درگيري و زوال يك خانواده ميگردد لذا نجات يك معتاد در واقع نجات يك خانواده محسوب مي گردد. همان طور كه فوقا ديگر شهر وند محترم نيز اعلام فرمودند ، همين حالا هم بسيار دير شده و هر چه زودتر مسئولين محترم بايد به فكر نجات دردام افتادگان و خانواده هاي مصيبت ديده باشند.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟