مرغ همسایه غاز است

فرانسه بحران‌زده، نگران انگلیس!

مسئولین کشور بحران‌زده فرانسه، نگرانی خود را از وضعیت نابسامان اقتصاد انگلیس اعلام می‌‌کنند! «فرانسوا بارون»، وزیر اقتصاد فرانسه، هفته گذشته در واکنش به کاهش رتبه اعتباری این کشور اظهار داشت: شرایط اقتصادی بریتانیا نگران کننده است!
کد خبر: ۲۱۱۹۹۱
|
۲۹ آذر ۱۳۹۰ - ۰۸:۲۲ 20 December 2011
|
4188 بازدید
سرويس اقتصادي‌ـ اختلافات اساسی مابین بریتانیا از یک سو و فرانسه و آلمان از سوی دیگر، پس از نشست سرنوشت ساز اتحادیه اروپا، موجب شد روابط این سه کشور با یکدیگر سرد شود.

به گزارش «تابناك»، اما این اختلاف جایی جالب به نظر می رسد که مسئولین کشور بحران زده فرانسه، نگرانی خود را از وضعیت نابسامان اقتصاد انگلیس اعلام می‌کنند.

اختلاف بین این سه کشور و به ویژه فرانسه و انگلیس، هنگامی بالا گرفت که انگلیس در نشست اتحادیه اروپا با طرح آلمان و فرانسه برای نجات یورو مخالفت کرده و بر پایه این گزارش، مخالفت دیوید کامرون با طرح‌های سارکوزی و آنجلا مرکل، خشم فرانسه را برانگیخت.

این در حالی است که کاهش رتبه اعتباری کشور فرانسه، فشارهای بسیاری بر این کشور وارد کرد و موجب شد، وزیر اقتصاد این کشور واکنش نشان دهد.

«فرانسوا بارون»، وزیر اقتصاد فرانسه هفته گذشته در واکنش به کاهش رتبه اعتباری این کشور اظهار داشت: شرایط اقتصادی بریتانیا نگران کننده است و ما ترجیح می‌دهیم در ارتباط با برنامه‌های اقتصادی، بیشتر فرانسوی باشیم تا بریتانیایی.

این در حالی است که رییس بانک مرکزی این کشور در واکنشی به کاهش رتبه اعتباری این کشور گفت: مؤسسه‌های رتبه‌بندی باید پیش از حمله به منطقه اروپا، نیم نگاهی به بانک‌های بریتانیا بیندازند.

«فایننشال تایمز» در پایگاه اینترنتی خود در مقاله‌ای به قلم «جورج پارکر» از لندن و «هیو گارنگی» از پاریس نوشت: با کمتر شدن سطح روابط انگلیس و فرانسه به علت تنش درباره بحران منطقه یورو، انگلیس حملات وزرا و مسئولان بانک‌های مهم فرانسه را به اقتصاد انگلیس کاملا غیرقابل قبول خواند.

مقامات انگلیس این اظهارات را تلاش فرانسه در راستای انحراف افکار عمومی از احتمال کاهش رتبه اعتباری و رکود اقتصادی این کشور در سه ماهه چهارم سال دانستند.

«نیک کلگ»،‌ معاون نخست وزیر انگلیس به فرانسوا فیون،‌ نخست وزیر فرانسه گفت: این اظهارات کاملا مردود است و باید گام‌هایی برای آرام کردن این لحن برداشته شود.

به گزارش فرانس 24، سازمان آمار فرانسه اعلام کرد: میزان بیکاری تا ژوئن دوهزار و دوازده به 10 درصد جمعیت فعال می‌رسد، چرا که رشد اقتصادی آغاز نخواهد شد.

در سه ماهه چهارم دو هزار و یازده، تولید ناخالص داخلی فرانسه دو دهم درصد رشد منفی داشت و در سه ماهه نخست سال دوهزار و دوازده نیز پیش بینی شده است، تولید ناخالص داخلی یک دهم درصد کاهش یابد. اگر این پیش‌بینی‌ها محقق شود، اقتصاد فرانسه رسما وارد دوره رکود خواهد شد.

«فیلیپ دسرتین»، تحلیلگر اقتصادی فرانسوی گفت: ما در وضعی هستیم که در آن آهنگ رشد اقتصاد در سراسر جهان در حال کند شدن است و علت اصلی‌اش، ترس فزاینده از بازار بدهی و بازارهای مالی است. دولت فرانسه فعلا از استفاده از واژه ریاضت اقتصادی خودداری می‌کند، زیرا این واژه را ترس‌آور می‌داند، ولی تدابیر صرفه‌جویی را منتفی ندانسته است.

«فرانسوا باروان»، وزیر اقتصاد و دارایی و صنایع فرانسه گفت: برنامه سوم ریاضت در پیش گرفته نخواهد شد. مسأله اصلی رقابت پذیری اقتصاد ما و از سرگیری رشد اقتصاد و حمایت از فعالیت شرکت‌هاست. اولاند گفت: او (سارکوزی) در اهداف رشد اقتصادی خود شکست خورده است.

بنابراین، فرانسه در حال آماده‌سازی جو عمومی نسبت به کاهش رتبه اعتباری این کشور است و همچنان با نزدیک شدن به انتخابات، مصرانه سارکوزی را تنها فردی می‌داند که قادر است بحران مالی را بازسازی کند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟