لزوم عدم دخالت مستقیم دولت در امور بنگاه‌ها

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف گفت: جلوگیری از بنگاه‌داری و همچنین عدم دخالت مستقیم در امور بنگاه‌ها از جمله اقداماتی است که دولت باید برای رشد اقتصادی کشور انجام دهد.
کد خبر: ۲۵۶۸۷۵
|
۲۰ تير ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۳ 10 July 2012
|
1557 بازدید

به گزارش فارس، مسعود نیلی در همایش چالش‌های تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی با بیان اینکه کشور ایران از نظر منابع طبیعی و ظرفیت‌های انسانی، صنعتی و زیربنایی ثروتمند است، اظهار داشت: اگر ظرفیت‌های کشور را مورد ارزیابی قرار دهیم، انتظار این است که اقتصاد رشد بسیار بالایی داشته باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف با طرح این سؤال که چرا اقتصاد ایران متناسب با ظرفیت ها و منابع خود رشد نمی‌ کند؟ گفت: دلایل ساختاری بسیار زیادی در داخل کشور است که موجب پدید آمدن این موضوع شده است.

وی با اشاره به اینکه اندازه بازار، ساختار بازار و مالکیت از عوامل مؤثر بر توسعه بازار داخلی است، افزود: بسته بودن اقتصاد کشور منجر به کوچک شدن بازار می‌شود و این امر موجب می‌شود که دولت بازار آن کالا یا محصول را استراتژیک تلقی کند و از واگذاری آن به بخش خصوصی جلوگیری کند.

نیلی ادامه داد: جلوگیری از بنگاه‌داری و همچنین عدم دخالت مستقیم در امور بنگاه‌ها از جمله اقداماتی است که دولت باید برای رشد اقتصادی کشور انجام دهد.

این استاد دانشگاه گفت: برای هدایت اقتصاد کشور می‌توان از دو روش استفاده کرد که روش اول استفاده از تقاضای داخلی به عنوان موتور پیشرانه اقتصاد کشور و دیگری استفاده از تقاضای جهانی برای به حرکت درآوردن اقتصاد کشور است که با در پیش گرفتن روش دوم می‌توانیم شاهد حرکت صحیح اقتصادی کشور باشیم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟