'علی لاریجانی' روز چهارشنبه در سیزدهمین همایش سراسری اتحادیه انجمن های اسلامی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات كه در مجتمع مخابراتی یگانه برگزار شد، افزود: اگر رویكرد به سمت تولید داخل برود، موجب ایجاد شغل خواهد شد و برای این منظور باید از واردات بی رویه جلوگیری كرد كه در نهایت، این اراده موجب شكست هدف دشمنان خواهد شد.
به گزارش ایرنا، رییس مجلس شورای اسلامی با بیان این كه مساله تغییر رویكرد تفننی نیست و با سرنوشت كشور درگیر است، گفت: اراده ملی این است كه بر روی تولید ملی ایستادگی خواهیم كرد.
وی ادامه داد: ما باید نشان دهیم كه ملت تیزهوشی كه دارای نخبگان بسیاری است، می تواند شرایط به وجود آمده امروز را به فرصت تبدیل كند و اگر از ظرفیت عقلای كشور استفاده كنیم با همبستگی می توانیم نیازهای خود را مرتفع سازیم.
نماینده مردم قم در مجلس اظهار داشت: باید در حوزه اقتصادی حواس ها معطوف به تولید ملی و حمایت از نخبگان شود و تلاش كنیم فضای كسب و كار در جامعه تسهیل شود.
لاریجانی با اشاره به آرایش سیاسی داخلی گفت: اگرچه انتقادهایی وجود دارد ولی مهم فهم این معناست كه در این شرایط نباید مسایل حاشیه ای را فدای مسایل مهم تر كنیم.
رییس مجلس شورای اسلامی تصریح كرد: اختلاف نظر مشكلی ندارد ولی نباید نزاع ایجاد كرد و جنجال سیاسی ایجاد كردن در چنین شرایطی اشكال دارد.
وی خاطر نشان كرد: ما دوره شیطنت نظامی و سیاسی دشمنان را طی كرده ایم ولی آنان تصور می كنند با فشار اقتصادی، مردم متضرر و اراده مسوولان كند می شود و به این علت، از دو سال گذشته، فشارها را بر مسایل اقتصادی بیشتر كرده اند.
وی با بیان این كه الگوی انقلاب به كشورهای منطقه ای نفوذ كرده و همین عامل ترس استكبار جهانی شده است، گفت: آمریكا به دنبال كنار رفتن اسلام سیاسی و تضعیف روحیه جهانی ملت های اسلامی است؛ بنابراین باید كمربندها را ببندیم و اراده آنها را در این دوره در هم بشكنیم.
لاریجانی اضافه كرد: باید رفتار اقتصادی در كشور جمع و جور و از ریخت و پاش ها جلوگیری شود.
وی تاكید كرد: به رغم سنگ اندازی های دشمن می توان كشور را اداره كرد و نوسانات را از بین برد اما این امر نیازمند تدبیر و وحدت داخلی است.
رییس قوه مقننه با بیان این كه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، دشمنان از جمله آمریكا، تقابل نظامی را پیش روی كشورمان قرار داده اند، گفت: با توجه به شكست های پی در پی دشمنان در صحرای طبس، كودتای نوژه و در فضاسازی هایی كه ضد انقلاب تجزیه طلب انجام داد، مشاهده كردند كه از راه نظامی نمی توانند مانع پیشرفت انقلاب شوند.
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: دشمنان با پیش انداختن فرد بی شخصیتی همچون صدام تلاش كردند تا با وجود برخی مشكلات داخلی و نیز حضور بنی صدر و مشكلاتی كه این فرد با مسوولان حزب جمهوری اسلامی داشت، پیروز شوند ولی غافل بودند كه مردم با ولی فقیه زمان خود عقد اخوت دارند و دست رد به سینه دشمنان و بنی صدر می زنند.
لاریجانی با بیان این كه مجلس در آن زمان، بنی صدر را حذف كرد و بلافاصله شهیدان باهنر و رجایی در صحنه حاضر شدند و جان تازه ای به حوزه سیاست داخلی انقلاب دمیده شد، اظهار داشت: بعد از عزل بنی صدر، جبهه ها نیز روحیه نظامی دیگری گرفت و دشمنان كه گمان می كردند، ظرف یك هفته پیروز خواهند شد با رشادت های دلاورمردان میهن اسلامی نتوانستند به كشور دست اندازی كنند.
وی افزود: در دوره دیگری، دشمنان به دنبال استفاده از ابزارهای فرهنگی و سیاسی بودند و فكر می كردند كه می توانند اراده مسوولان و مردم را متزلزل كنند.
*** در دوم خرداد، نیروهای بسیجی به مسخره گرفته می شدند
نماینده مردم قم در مجلس نهم اظهار داشت: در دوره دوم خرداد نیز موضوعات سیاسی در كشور مطرح شد و گاهی نیروهای بسیجی را كه جانفشانی برای كشور داشتند، به مسخره می گرفتند و گاهی نیز حماسه حسینی را به خشونت یاد می كردند و روحانیت را نیز تحقیر می كردند.
لاریجانی گفت: در دوره دوم خرداد با طرح موضوعات غلط در جامعه، ذهن ها پراكنده شد و به جای تمركز در منافع ملی و آرمان های انقلاب، به دنبال انحراف در افكار جامعه بودند كه در این زمان، غربی ها هم اشتباه كردند و ندانستند كه جامعه ای كه ولی فقیه و رهبر دارد و مردم بر آن مصمم هستند و پای انقلاب خود در مقاطع نظامی گری ایستاده اند، در چنین مقاطعی نیز ایستادگی خواهند كرد.
رییس مجلس شورای اسلامی درباره حادثه 18 تیر نیز اظهار داشت: در دوران دوم خرداد، موضوع 18 تیر و این آشوب كوچك را چنان برجسته سازی كردند كه طولانی شود تا بتوانند وجهه انقلاب را تخریب كنند یا داستان مضحك تحصن در مجلس را چنان برجسته سازی كردند كه دنیا فكر كند، وضع كشور آشفته است.
وی اضافه كرد: در انتخابات اخیر هم ماجراجویی به وجود آمد و عده ای غفلت كردند و منجر به آشوب شد كه افرادی به دنبال آشفتگی سیاسی بودند اما نكته ای كه وجود داشت هوشیاری مردم و دقت نظر رهبری در سطوح تصمیم گیری بود.
لاریجانی گفت: آرامش و پیشرفت كشور همواره از سوی رهبر معظم انقلاب به مسوولان گوشزد شده است و معظم له راه را نشان می دهند و در اكثر بیانات ایشان توجه به تولید داخلی تذكر داده شده و تولیدكنندگان مورد تشویق قرار گرفته اند حتی در موضوع هسته ای، رهبر معظم انقلاب بودند كه تاكید داشتند و این نقطه قوت، سبب پیشرفت هایی در این صنعت شد.
رییس مجلس شورای اسلامی افزود: در این دوره كه دشمنان دنبال مساله سازی بودند، كشور توانست در ابعاد مختلف گام های اساسی بردارد و در بحث هسته ای درخشندگی پیدا كرد.
لاریجانی گفت: دشمنان متوجه شدند كه با ملتی مواجه هستند كه از هوشیاری سیاسی برخوردار است و تهدیدات را به فرصت تبدیل و همبستگی ایجاد می كند.
*** حمایت سیا از بازداشت روحانی شیعی در عربستان
وی درباره مواضع دوگانه دشمنان در بحث های حقوق بشر و فناوری هسته ای نیز اظهار داشت: سوال این است كه با وضعیت به وجود آمده در بحرین و بازداشت روحانی شیعی در عربستان، چرا آمریكا صحبتی در مورد حقوق بشر نمی كند و در مقابل آن، رییس سیا از این اقدام عربستان حمایت می كند؟
رییس قوه مقننه با بیان این كه آنها همواره در موضوع هسته ای ایران به جنبه سیاسی آن توجه دارند، گفت: آنان تلاش دارند تا ضمن متوقف كردن پیشرفت های كشور، از دستیابی و رسیدن به فناوری صلح آمیز هسته ای جلوگیری كنند ولی ما همواره به آژانس بین المللی انرژی اتمی گفته ایم كه اجازه نظارت به آنها می دهیم ولی اجازه نمی دهیم جلوی حركت علمی ما را بگیرند.
لاریجانی با بیان این كه مشكل اصلی آنان این است كه می گویند وقتی ایران به این دانش دست یابد، توازن منطقه ای برهم می خورد، اظهار داشت: حال این توازن چیست كه آنها به وجود آورده اند؟
وی تصریح كرد: به نظر می رسد آنها به دنبال موضوع دیگری هستند و پس از انقلاب های منطقه، اضطراب های آنان بیشتر و این فشارها متمركز بر موضوعات اقتصادی شده است.
لاریجانی افزود: در مسایل فرهنگی هم ما در یكصد سال گذشته جنس های مختلف تفكر اسلامی را تجربه كردیم و الان موقع تجربه جنس های اسلامی بدلی نیست.
وی گفت: اگر می خواهیم جنسیت اسلام را بفهمیم باید به اسلام شناسی رجوع كنیم كه طریق آن را طی كرده است و نباید به هر كس رجوع شود حتی اگر منصبی هم داشت؛ هر كسی كه دكتر، مهندس شد، معنی آن نیست كه اسلام شناس شده است.
رییس مجلس شورای اسلامی افزود: تاریخ گذشته ما و توصیه اولیای دین این است كه باید به فقها و احادیث رجوع كنیم و این راه درست اندیشیدن است؛ حتی پس از انقلاب هم چنین فراز و فرودهایی وجود داشت.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.