ابراهیم نکو در گفت وگو با خانه ملت، افزود: با توجه به شرایط تولید گندم به عنوان یک محصول کشاورزی استراتژیک در کشور و شرایط آب و هوایی که در مواردی شاهد کاهش تولیدات نیز هستیم، اما ظرفیت های خوبی از نظر مساحت زمین های زیر کشت برای تولید این محصول وجود دارد که باید به آن ها توجه شود.
نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حال حاضر ظرفیت های بالفعلی در حوزه کاشت گندم در کشور وجود دارد که به دلیل نبود مدیریت یکپارچه و نظارت های مستمر از این ظرفیت ها، اعم از تجهیزات کشاورزی و نیروی انسانی کارآمد استفاده نشده و دولت به جای این اقدامات دست به واردات می زند که باید دلایل این موضوع به طور جدی مورد بررسی قرار گیرد.
وی تصریح کرد: بر اساس شواهد موجود، میزان واردات گندم به کشور به حدی است که کشاورزان را با مشکل مواجه کرده که این مسئله نشاندهنده نبود برنامه ریزی های صحیح و کارشناسی در زمینه تولید این محصول است.
دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس اظهارداشت: در سالجاری به دلیل خشکسالی و به حد نصاب نرسیدن بارندگی ها، امکان خودکفایی در تولید گندم وجود ندارد که دولت می بایست با برنامه ریزی های اصولی این مواقع را پیش بینی کرده تا وضعیت تولید در حد مطلوب نگه داشته شده و نیازی به واردات نداشته باشیم.
نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس در ادامه به برگزاری جشن خود کفایی گندم در سال های گذشته اشاره کرد و گفت: در سال های گذشته جشن خود کفایی گندم برگزار شد، اما این موضوع مقطعی بوده و نمی تواند کشور را در تولید این محصول به خودکفایی برساند.
این نماینده مجلس نهم با بیان این که تورم و گرانی اقلام مورد نیاز مردم قدرت خرید را کاهش داده است، تصریح کرد: در حال حاضرقدرت خرید مردم به ویژه کارگران واقشارکم درآمدجامعه کاهش یافته به طوریکه افزایش قیمت کالاهای اساسی در چنین شرایطی برای مردم نگران کننده است.
دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس وضعیت تولید نان صنعتی در کشور را مناسب ندانست و یادآور شد: متاسفانه تا کنون دولت نگاه جدی و عمیقی نسبت به تولید نان صنعتی نداشته است و انتظار ما این است که در این زمینه جدی ترعمل کند.