وعده حمایت از بیماران خاص چه شد؟

رییس شورای هماهنگی بیماران خاص و صعب العلاج استان كرمانشاه با انتقاد از عملی نشدن وعده های برخی مسوولان برای حمایت از این نوع بیماران، گفت: مسوولان به وعده های خود برای حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج عمل كنند.
کد خبر: ۲۵۸۷۲۶
|
۲۷ تير ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۹ 17 July 2012
|
3433 بازدید
رییس شورای هماهنگی بیماران خاص و صعب العلاج استان كرمانشاه با انتقاد از عملی نشدن وعده های برخی مسوولان برای حمایت از این نوع بیماران، گفت: مسوولان به وعده های خود برای حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج عمل كنند.

'حسین بیگلری' روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: برای پیگیری كمك به بیماران در ماه مبارك رمضان از نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه كرمانشاه درخواست كمك كردیم و ایشان اعلام كردند هفته آینده برنامه ریزی در این خصوص انجام می شود.

وی تصریح كرد: سال گذشته طرحی از سوی شورای هماهنگی بیماران خاص و صعب العلاج ارایه شد كه براساس آن هر مسجد در ماه مبارك رمضان هزینه پیوند یك بیمار كلیوی را تقبل می كرد، اما اجرایی نشد ولی امیدوارم امسال با كمك ها و حمایت های امام جمعه كرمانشاه این طرح خداپسندانه محقق شود.

بیگلری با بیان اینكه بیش از 17 هزار نفر در این استان بیماری خاص دارند، اظهار داشت: قرار بود در تمامی شهرستان های استان كرمانشاه ستاد هایی تشكیل و بیماران خاص و صعب العلاج تحت پوشش قرار بگیرند اما این وعده مسوولان هرگز عملی نشد و در بروكراسی اداری گم شد.

رییس شورای هماهنگی بیماران خاص و صعب العلاج استان كرمانشاه از عملكرد بانك ها در حمایت از این نوع بیماران هم انتقاد كرد و افزود: بانك های سپه و صادرات تا اردیبهشت امسال از بیماران حمایت می كردند اما پس از آن با ارسال نامه ای به شورا اعلام كردند كه دیگر بیماران برای دریافت وام قرض الحسنه درمان به آنها معرفی نكنند.

وی تاكید كرد: بانك ها فقط حاضر به پرداخت وام در وجه بیمارستان هستند در حالیكه دولت انجام بسیاری از خدمات بستری را برای بیماران خاص و صعب العلاج رایگان كرده است!

بیگلری گفت: از هیات مدیره نمایشگاه های دائمی استان كرمانشاه تقاضا كردیم غرفه ای دائمی برای فرهنگ سازی پیشگیری از بیماری و حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج در اختیار شورا قرار دهد اما آنها هم از دادن غرفه خودداری كرد.

وی در خصوص روند ساخت مركز خیریه حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج كرمانشاه اظهار داشت: هرچند زمین و مجوز ساخت را داریم اما بدلیل مشكل مالی قادر به ساخت نیستیم ضمن اینكه كمكی برای ساخت این مركز هم از سوی خیرین و یا مسوولان استان نشده است.

بیگلری از قطع فرانشیز داروهای خارجی این نوع بیماران هم انتقاد كرد و گفت: هر چند فرانشیز داروهای داخلی 90 درصد است اما برخی بیماران كه نسبت به داروی ایرانی واكنش خوبی ندارند و مجبورند به توصیه پزشك خود داروی خارجی مصرف كنند باید تمام هزینه دارو را خود بپردازند و این برای آنان سخت است.

وی با اشاره به نزدیك بودن ماه مبارك رمضان، از مردم و مسوولان استان كرمانشاه خواست بیماران خاص و صعب العلاج را فراموش نكنند و در این ماه مبارك از این بیماران دستگیری كنند.ك/3
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟