وزیر ارتباطات: وایبر را کند نکردیم

کد خبر: ۴۳۹۹۷۵
|
۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۲ 06 October 2014
|
6735 بازدید
وزیر ارتباطات در پاسخ به این سوال که آیا کندی سرعت اینترنت دستور از سمت وزارت ارتباطات بوده است، گفت: به هیچ عنوان کندی روی وایبر به وجود نیامده و ما نیز درصدد نیستیم که چنین سرویس‌هایی که مورد استفاده مناسب مردم است را محدود کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، صبح امروز محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در کنفرانسی خبری درباره دلایل لغو شدن ارائه پروانه تلویزیون تعاملی به شرکتی که ظاهرا قرار بود سروش رسانه باشد، گفت: با استفاده از تلویزیون تعاملی (IPTV)  مردم در منازل خود می‌توانند به انواع خدمات مدیا از قبیل صوت و تصویر بر روی بستر ارتباطات سابق دسترسی داشته باشند و همچنین می‌توانند مسائل آموزشی را بر روی آن پیگیر باشند.

وی ادامه داد: پروانه خدمات مبتنی بر IPTV را در 3 جلسه کمیسیون تنظیم مقررات بررسی کردیم و مذاکراتی نیز با شرکت‌هایی که یا با بخش سینمایی وزارت ارشاد و یا صداوسیما توافق داشته‌اند، داشته‌ایم و همچنین قرار بود مجوزی را به یکی از شرکت‌ها ارائه دهیم که به دلیل برخی مسائل فنی این کار انجام نشد اما هیچ مشکلی برای صدور پروانه نداریم.

واعظی در پاسخ به این سوال که آیا انحصاری که صداوسیما در این راستا دارد موجب شده که مجوز ارائه نشود، گفت: محتوایی که صداوسیما ارائه می‌دهد مربوط به خودش می‌شود و آنچه مربوط به ما است نیز در ارتباط با وظایف ما تعریف شده و ما درصدد هستیم زیرساختی که قرار است به صوت و تصویر در تلویزیون تعاملی اختصاص داده شود، منحصرا در دست یک شرکت نبوده و فعالان دیگر نیز بتوانند خدمات خود را روی آن ارائه دهند.

وزیر ارتباطات و فناوری افزود: هر شرکتی که توانایی خدمت دارد می‌تواند از ما مجوز ارائه سرویس مالتی مدیا دریافت کند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا با مجوزهای جدیدی که قرار است به شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی (تپ) ارائه شود، آیا چالش‌های مدنظر شرکت‌های اینترنتی نیز که اکنون بر سر آن معترض هستند، رفع خواهد شد، گفت: بنا داریم مجوز شرکت‌های اینترنتی را که در حوزه ITC فعالیت می‌کنند، تمدید کنیم اما از طرفی نباید آنها را محدود نگاه داریم و از این جهت موضوع را در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات بررسی می‌کنیم و دست آنها را برای ارائه خدمات باز می‌گذاریم.

واعظی در ارتباط با اینکه کیفیت خدمات اپراتورها بسیار کاهش یافته چه برنامه مشخصی برای ارتقای آن دارید، گفت: یکی از سیاست‌های جدی ما ارتقای کیفیت خدمات اپراتورهاست و رگولاتوری مدام این کیفیت را رصد کرده و معتقدیم که اکنون برخی اختلالات موجود است که باید مرتفع شود.

وزیر ارتباطات و فناوری افزود: همواره جلسات منظمی با اپراتورها داریم اما باید بدانیم که نسل 3 و 4 ارتباطات خود به خود بر کیفیت خدمات خواهد افزود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا کندی سرعت اینترنت دستور از سمت وزارت ارتباطات بوده است، گفت: به هیچ عنوان کندی روی وایبر به وجود نیامده و ما نیز درصدد نیستیم که چنین سرویس‌ها و شبکه‌های اجتماعی که به نوعی مورد استفاده مناسب مردم است را محدود کنیم.

واعظی در ارتباط با اپراتور مجازی نیز گفت: اقدامات مربوط به اپراتور چهارم مجازی در حال نهایی شدن است و کار کارگروه مثبت بوده است.

وزیر ارتباطات و فناوری در ارتباط با بحث تشعشعات ارتباطی در جامعه و اقداماتی که در راستای کاهش آسیب‌های احتمالی در این زمینه در نظر گرفته شده است، گفت: جلسات متعددی با وزرای بهداشت، دفاع و رئیس سازمان محیط زیست داشته‌ایم و سازمان تنظیم مقررات نیز در چندین مرحله تشعشعات را مورد رصد میدانی قرار داده  است.

وی افزود: در راستای جلسات برگزار شده حول این موضوع تفاهمنامه‌ای با امضای 7 دستگاه به رئیس‌جمهور ارائه دادیم که در دست بررسی است.

واعظی در پایان در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه گفته شده بود که وزارت ارتباطات در راستای حمایت نرم‌افزارهای داخلی از حق السهم خود درباره فروش اپراتورها گذشته است اما ظاهرا چنین اتفاقی نیفتاده و همچنان اپراتورها حق‌السهم خود را از محل فروش نرم‌افزارها به دولت واریز می‌کنند چه اقدامی در این زمینه اندیشیده شده است، گفت: کسانی که نرم‌افزار می‌نویسند و به اپراتورها ارائه می‌دهند براساس مصوبه ما اپراتور باید سهمی را برای تولیدکننده در نظر گرفته و بخشی را به عنوان سود خود لحاظ کند.

وی گفت: در راستای حمایت بیشتر از تولیدکنندگان نر‌م‌افزار از حق‌السهم خود در راستای فروش اپراتورها گذشتیم.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات