توقف فعالیت هسته ای آلمان در سال 2022

به گفته نایب رییس شرکت هسته‌ای آلمان،‌ این شرکت قصد دارد با همکاری دولت آلمان یک سازمان عمومی برای دریافت کمک‌های مالی درباره هزینه‌های نظارت بر ایمنی نیروگاه هسته‌ای تاسیس کند.
کد خبر: ۴۵۶۰۹۷
|
۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۳ 07 December 2014
|
6446 بازدید
به گفته نایب رییس شرکت هسته‌ای آلمان،‌ این شرکت قصد دارد با همکاری دولت آلمان یک سازمان عمومی برای دریافت کمک‌های مالی درباره هزینه‌های نظارت بر ایمنی نیروگاه هسته‌ای تاسیس کند.

به گزارش ایسنا، یک منبع آگاه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری رویترز در این‌باره گفت:‌ شرکت هسته‌ای آلمان (E.ON) در حال مذاکره با دولت برای تعیین چگونگی برعهده گرفتن مسوولیت‌های طرحی است که دولت آلمان مدتی پس از بروز فاجعه هسته‌ای فوکوشیما در مارس 2011 تصویب کرد که بر طبق آن آلمان باید تا سال 2022 همه فعالیت‌های هسته‌ای خود را متوقف کرده و برای جایگزین کردن انرژی مورد نیاز به دنبال روش‌های دیگری برای تولید انرژی باشد.

چهار شرکت هسته‌ای آلمان (E.ON) ،(RWE) ،(EnBW) و شرکت هسته‌ای و اتنفال تا کنون برای دفع زباله‌های هسته‌ای و نظارت بر جنبه‌های ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای 36 میلیون یورو هزینه کرده‌اند.

تاسیسات هسته‌ای آلمان تاکنون چندین دادخواست در اعتراض به سیاست‌های انرژی دولت به‌خصوص طرح بسته شدن همه نیروگاه‌های هسته‌ای آلمان تا سال 2022 تنظیم کرده‌اند.

به گزارش ایسنا؛ این تصمیم دولت آلمان برای لغو فعالیت‌های هسته‌ای این کشور تا سال 2022 و استفاده از روش‌های جایگزین برای تامین انرژی مورد نیاز پس از وقوع فاجعه هسته‌ای نیروگاه هسته‌ای فوکو شیما ژاپن مطرح شد.

در مارس 2011، وقوع زلزله و سیل باعث شد مقدار زیادی آب وارد نیروگاه هسته‌ای فوکوشیما شود و در اثر برخورد آب با راکتورها و خرابی پمپ سردکن و سپسش گزارش راکتورها،‌ باعث نشت مواد رادیواکتیو به بیرون و آواره شدن ده‌ها هزار نفر از مردم محلی منطقه فوکوشیما ژاپن شد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟