افزایش دلالان در حوزه گردشگری سلامت

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با انتقاد از افزایش دلالان در حوزه سلامت، تصریح کرد: وجود دلالان و ارائه خدمات بی‌کیفیت به توریسم‌ها توسط این افراد باعث کاهش گردشگر سلامت خواهد شد لذا نظارت درست سازمان‌های متولی بر این مهم دست دلالان را از این صنعت پردرآمد قطع خواهد کرد.
کد خبر: ۴۷۶۹۱۱
|
۰۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۸ 20 February 2015
|
3334 بازدید
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با انتقاد از افزایش دلالان در حوزه سلامت، تصریح کرد: وجود دلالان و ارائه خدمات بی‌کیفیت به توریسم‌ها توسط این افراد باعث کاهش گردشگر سلامت خواهد شد لذا نظارت درست سازمان‌های متولی بر این مهم دست دلالان را از این صنعت پردرآمد قطع خواهد کرد.

عبدالرحمان رستمیان در گفت و گو با خبرگزاری خانه ملت، با تاکید بر اینکه صنعت توریسم درمانی نقش مهمی در درآمدزایی دارد، تصریح کرد: با وجود ارزانی درمان در کشور، سهم گردشگری سلامت در ایران پایین بودهو رشد زیادی نیافته است در حالیکه می توانیم از ظرفیت های موجود در کشور به درستی استفاده و درآمدزایی کنیم.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با ارائه خدمات بهتر می‌توان در جذب توریسم سلامت موفق بود، گفت: با ارائه امکانات نامناسب و ناکافی به این بیماران ممکن است آمار فعلی را هم نتوانیم حفظ کنیم پس با شناخت  نقاط ضعف‌مان باید برای رفع آنها تلاش و برنامه‌ریزی کنیم.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با بیان اینکه می‌توان با نظارت بر مراکز خدمات درمانی، تعداد گردشگر سلامت را افزایش داد، گفت: با نظارت دقیق و درست بر تعرفه، خدمات درمانی و بهداشتی این افراد  می توان تعداد تورسیم سلامت را افزایش داد لذا رضایتمندی این بیماران از خدمات ما، انگیزه و تشویق هموطنان‌شان را در پی خواهد داشت.

عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس، تاکید کرد: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت امور خارجه، وزارت رفاه و وزارت کشور از جمله دستگاه‌هایی هستند که می‌توانند با نظارت درست و کامل بر این صنعت در جذب بیشتر توریسم سلامت با هم همکاری داشته باشند.

وی ادامه داد: البته چون سازمان مشخصی،  متولی این صنعت نیست می توانیم با ایجاد یک سازمان خاص در جذب توریسم بیشتر موفق باشیم.

رستمیان ارائه امکانات رفاهی به بیماران و همراهان آنها را بعد از درمان مهم خواند و تصریح کرد: ارائه امکانات رفاهی و خدماتی به بیماران که بتواند دوران نقاهت خود را  بگذرانند ضروری است.

آمار دقیقی از بیماران خارجی که در ایران درمان می‌شوند در دست نیست

نماینده مردم دامغان در مجلس نهم، با انتقاد از نبود نظام جامع و هماهنگ توریسم سلامت در کشور، گفت: متاسفانه با توجه به اینکه بیمارستان‌ها موظف نیستند تعداد بیماران خود را به وزارت بهداشت گزارش کنند، آمار دقیقی از بیماران خارجی که در ایران درمان می‌شوند در دست نیست.

رستمیان با انتقاد از افزایش دلالان در حوزه سلامت، تصریح کرد: وجود دلالان و ارائه خدمات بی کیفیت به توریسم ها توسط این افراد باعث کاهش گردشگر سلامت خواهد شد لذا نظارت درست سازمان‌های متولی بر این مهم دست دلالان را از این صنعت پردرآمد قطع خواهد کرد.

این نماینده مجلس نهم، گفت: برای اینکه بتوانیم در آینده خدمات بهتر و مطلوب‌تری به این افراد ارائه دهیم و ضعف های خود را برطرف کنیم می توان با ارائه فرم رضایتمندی به این افراد در برطرف کردن این مشکلات کوشش کنیم البته سفارتخانه ها نیز می‌توانند با رایزنی مناسب در جذب توریسم سلامت همکاری کنند بهتر است که بر درمان و مشکلات این بیماران نیز نظارت داشته باشند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، تاکید کرد: در حال حاضر به خاطر فشار تحریم و محاصره اقتصادی، می‌توان از این صنعت پردرآمد کسب درآمد کرد به خصوص کشورهای عرب مسلمان که به خاطر مسلمان بودن تمایل دارند در کشور ما درمان شوند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت