تحولات در گذر است و خبر هیچ گاه متوقف نخواهد شد. خبرهایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبرهای که مورد توجه قرار میگیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانههای خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبرهایی را برجسته میکنند و در مواردی هم از کنار آن میگذرند. اگر خبر بهماهو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.
رصدخانه «تابناک»، جایی است که خبرهایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمیگیرد، برای مخاطبان آماده میکند؛ خبرهایی که گاه به ملاحظه جناحهای سیاسی مورد توجه قرار نمیگیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانهها به حاشیه میروند، ولی همین خبرها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه میکنند.
در رصدخانه تیتر و خلاصهای از مهمترین اخباری که اطلاع از آنها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار میگیرد و اینک رصدخانه تابناک را میبینید.
پاسخهای وزیر کشاورزی احمدینژاد به وزیر کشاورزی هاشمیصادق خلیلیان، وزیر جهاد کشاورزی دولت دهم با انتقاد از اظهارنظرهای عیسی کلانتری، وزیر پیشین کشاورزی و مشاور اسحاق جهانگیری بر علیه خودکفایی و کشاورزی کشور اظهار کرد: اینکه کشاورزی را به دلیل کمبود آب محدود کنیم، یک بحث انحرافی بوده و خیانت به کشور، مردم و کشاورزان ایران به شمار میرود. وی ادامه داده که بخشی از مشکلاتی که ما الان داریم، به این دلیل بوده است که افرادی که بیش از یک دهه در رأس دستگاه های تولیدی بودند ضعیف عمل کردند، ما باید ببنیم، بالاترین آمار واردات ما مربوط به چه دورانی بود؟ بیشترین آمار واردات مربوط به دوران سازندگی و دوره اول اصلاحات بوده که دوران مدیریت عدهای خاص بر وزارت جهاد کشاورزی بوده است. خلیلیان با انتقاد از افزایش واردات محصولات کشاورزی در سال گذشته به نسیم گفت: در سال ۹۳ بیشترین واردات گندم و ذرت و بسیاری از محصولات اساسی را داشتیم، علی رغم اینکه آقای رئیس جمهور در سال ۹۲ قول دادند که وضعیت کشاورزی بهتر شود، اما واقعیت چیز دیگری را نشان میدهد. دولتمردان به جای توجه به تولید داخل همت خود را صرف واردات محصولات کشاورزی کردند، سال ۹۳ هفت میلیون تن رکورد واردات در گندم داشتیم، در حالی که نباید بیش از ۲ تا دو و نیم میلیون تن واردات گندم داشته باشیم.
معلمها از مراسم استقبال روحانی رفتند، دانشآموزان به زور ماندند! یکی از سایتهای هوادار احمدینژاد ویدئوی زیر را در باره مراسم استقبال از رئیسجمهور در سفر به شیراز منتشر کرده است.
اگر
«میکائیل» احمدینژاد باشد، آقاخان کیست؟
قاسم صفایینژاد از چهرههای رسانهای هوادار احمدینژاد با طرح سؤال فوق نوشته: این شبها که سریال پرمخاطب «میکائیل» از شبکه اول سیما پخش میشود، برای برخی که دغدغههای عدالتطلبی بیشتری دارند، «میکائیل» یادآور احمدینژاد شده است. میکائیلی که به خاطر عدالت و عدم پایمال شدن حق مردم، حرف در گلو مانده مردم را فریاد میزند و علیه باند قدرت و ثروتی که همه میدانند چه جنایتها که نمیکند، حتی بدون مدرک یاری میطلبد. او که حتی به تنهایی و خارج از سازماندهیهای معمول به مقابله با اوباش میپردازد تا جلوی کشته شدن رسولها و سرهنگ دشتیها و دایی عبداللهها را بگیرد. میکائیلی که وقتی میبیند خیلی تنها شده است و مردم از ترس آقاخان کمکش نمیکنند، تصمیم به بازخرید میگیرد و لباس پلیسیاش را میآویزد! البته که به خاطر مردم دوباره برمیگردد. شباهت زیاد است اما حرف من در شباهت میکائیل و احمدینژاد نیست. یک توصیه دارم برای دوستان عدالتطلب خودم. به راستی اگر قهرمان سریال «میکائیل» شبیه احمدینژاد باشه، آقاخان کیست؟ وی در پایان مطلبش نتیجه گرفته است که شبیهترین موجود به آقاخان، آمریکاست!
برای خودشان میگویند ولایت فقیه شوراییرئیس مجلس خبرگان رهبری در مراسم تجلیل از مقام معلم در دانشگاه عالی دفاع ملی، با اشاره به جایگاه رهبری و اسلام در انقلاب، گفته: تمام قوایی که زیر مجموعه رهبری کار میکنند در مقررات اسلامی و زیر سایه اسلام هستند. وی ادامه داد: قوه مجریهای که مورد تنفیذ رهبری قرار میگیرد باید اسلام را اجرا کند و نمیتواند بگوید که اسلام نه؛ اگر بگوید اسلام نه اسلام به او میگوید شما نه. آیتالله یزدی همچنین به جایگاه رهبری و ولی فقیه در انقلاب اشاره کرده و گفته: ولی امر مسلمین منصوب امام زمان و منتخب مجتهدین انتخاب شده از سوی مردم است و در این راه مشورت میگیرد ولی شورایی نیست. کسانی همین طور برای خودشان مسأله شورایی را مطرح میکنند و میگویند شاید یک روز بشود آن را انجام داد. در حالی که شورایی بودن یک مسأله است و مشورت گرفتن مسألهای دیگر.
آموزش سانتریفیوژشناسی به صالحی!
رحیم احمدی روشن پدر شهید احمدی روشن در سخنانی در دانشگاه لرستان گفته: کسانی که سانتریفیوژ غنی سازی را با سماور مقایسه میکنند، یا حرف زدن بلد نیستید؛ یا نمیدانند کاربرد سانتزیفیوژ چیست یا میدانند چیست؛ اما میخواهند جایگاه کشور را پایین بیاورند.
مقاماتی که مردم میتوانند امر به معروف کنند!
کار تصویب قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر با تأیید شورای نگهبان نهایی شده و توسط رئیس مجلس به رئیسجمهور ابلاغ شده است. در ماده هشتم این قانون آمده: مردم از حق دعوت به خیر، نصیحت، ارشاد در مورد عملکرد دولت برخوردارند و در چارچوب شرع و قوانین میتوانند نسبت به مقامات، مسئولان، مدیران و کارکنان تمامی اجزای حاکمیت و قوای سهگانه اعم از وزارتخانهها، سازمانها، مؤسسات، شرکتهای دولتی، مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی، نهادهای انقلاب اسلامی، نیروهای مسلح و کلیه دستگاههایی که شمول قوانین و مقررات عمومی نسبت به آنها مستلزم ذکر یا تصریح نام است، امر به معروف و نهی از منکر کنند.
قیمت رسمی قبر: نیم تا ۲۰ میلیون
شورای شهر تهران با تصویب تعرفههای سال ۹۴ خدمات بهشت زهرا (س)، قیمت رسمی فروش انواع قبر توسط شهرداری را تعیین و ابلاغ کرد. با تصویب لایحه ساماندهی بهای خدمات قابل عرضه در سازمان بهشت زهرا (س)، امسال این سازمان برای پذیرش اموات، ۱۱ نوع قبر با قیمتهای کاملا متفاوت ارائه میدهد که ارزانترین آن معادل ۵۰۰ هزار در قبور جدید جانمایی شده و بهای گرانترین قبر نیز ۲۰ میلیون تومان است که در فاز اول بهشت زهرا (س) جانمایی میشود.
واکنش عراق به طرح تجزیه این کشور در کنگره آمریکاوزارت امور خارجه عراق چهارشنبه شب به طرح ارائه شده به کنگره آمریکا مبنی بر «همکاری و تعامل با سنیها و کردها در عراق به عنوان دو کشور» واکنش نشان داد و آن را مردود دانست. در بیانیه منتشر شده که در رسانههای عراقی بازتاب گستردهای داشت، عنوان شده که «این طرح نافی حاکمیت عراق است و استقلال این کشور را نشانه گرفته است. وزارت امور خارجه عراق با بیان اینکه هدف این طرح به طور واضح و روشن، وحدت ملت عراق است، تأکید کرد، هر گونه کمک و همکاری به طور انحصاری باید از مجاری دولت مرکزی صورت گیرد».
روش فنلاندی جریمه گردن کلفتها! برگ جریمه آخر ریما کویسلا میلیونر فنلاندی حالا سوژه داغی در سایت های اجتماعی سرتاسر دنیاست. کویسلا در محدودهای که نهایت سرعت خودرو باید ۸۰ کیلومتر باشد، با سرعت ۱۰۲ کیلومتر رانندگی میکرده و حالا برگ جریمه ۷۱۱۸۴ دلاری (۵۲۰۲۴ یورو) دریافت کرده است. کویسلا عکسی از این برگ جریمه همراه با عکس خودروهایی که میتوانسته با این میزان جریمه بخرد را در سایت های اجتماعی پست کرده است. او درصفحه فیس بوکش پلیس فنلاند را چپ گرا و بیملاحظه خطاب و تهدید کرده که از کشور خواهد رفت! در فنلاند میزان جریمه افراد در خلافهای رانندگی بر اساس میزان درآمد آنها محاسبه میشود و فرد خاطی معادل نیمی از درآمد روزانهاش (بعد از کسر مالیات) را باید به عنوان جریمه بپردازد البته تعداد فرزندان و هزینههای زندگی هم در محاسبه مبلغ مذکور موثر است. سنگینترین برگ جریمه در تاریخ فنلاند برای یکی از مدیران اجرایی شرکت نوکیا صادر شد که در مرکز هلسینکی بیش از سرعت مجاز رانندگی کرده بود. برگ جریمه این فرد در سال ۲۰۰۲ معادل ۱۲۵ هزار دلار بود.
اگر صمد بهرنگی زنده بود با بچه پولدارهای متفرعن چه میکرد؟ سید عبدالجواد موسوی نوشته: داشتم فکر میکردم اگر صمد بهرنگی خدا بیامرز زنده بود و هم چنان متعهد به عقاید ضد سرمایه داری رادیکالش، درباره پورشه سوارانی که درام القرای اسلام مانور تجمل و تفاخر میدهند و در فرودستان به چشم تحقیر و تخفیف مینگرند چه میگفت؟
او که از دیدن چند مغازه لوکس و دیدن بچه مرفههایی که لپشان گل انداخته و قیاس آنها با کودکانی که از خرید یک عروسک عاجز بودند آن طور به خشم میآمد که دلش میخواست اسلحه به دست بگیرد و دادِ خلق محروم از کهتر و مهتر بستاند اگر امروز چشمش به این موجوداتی میافتاد که تاج و تخت شاه دیروز درِ قلعه آنها هم نمیشود چه میکرد؟ این روزها دیگر کسی مثل صمد بهرنگی نمیاندیشد. او و اندیشهای که مدافعش بود دیگر خریداری ندارد. ظاهرا همه به این نتیجه رسیدهاند که عدالت با تندروی و زالو خواندن سرمایه داران راه به جایی نخواهد برد. اما از آنجایی که ما اصولا با تعادل دشمنی دیرینهای داریم به کفاره آن تندرویها و رمانتیک بازیها اصلا چیزی به نام عدالت را فراموش کردهایم و نه تنها فراموش کردهایم که به صراحت عدالت اجتماعی را سراب میخوانیم و تحقق آن را خیالپردازی و رویای شاعرانه مینامیم. هرکس هم که ناپرهیزی کند و حرفهای عدالت خواهانه بزند بیدرنگ او را متهم میکنیم: چپ، مارکسیست، کمونیست و... الخ.
نامه اعتراضی فتاح به رحمانی فضلیپرویز فتاح، رئیس جدید کمیته امداد، ضمن تأکید بر اینکه کمیته امداد تاکنون خودرویی وارد نکرده در عین حال توضیح داد که موضوع واردات خودرو در کمیته امداد به مصوبهای در دولت دهم بازمیگردد که بر اساس آن «ساکنان مناطق جنوب ایران با کارت اقامت خود، اجازه داشتند تا یک دستگاه خودرو وارد کنند».
به گفته فتاح، شماری از مددجویان کمیته امداد هم در این مناطق و نقاط مرزی زندگی میکنند که مشمول این قانون هستند و آن طور که آقای فتاح گفته، «تعدادی از افراد که از پول و سرمایه کافی برخوردار بودند، کارت این افراد را در ازای مبلغ ناچیزی در حدود ۱۰۰ هزار تومان در اختیار گرفته و با کارت آنها اقدام به واردات خودرو میکنند».
فتاح افزوده عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور، در توضیحات هفته گذشته خود در صحن علنی مجلس به خاطر هشدار دو ماه قبلش درباره ورود پولهای کثیف به انتخابات از نمایندگان عذرخواهی کرده و ادامه داده است: «این گونه نشود که به دلیل همین صحبتها در خصوص کمیته امداد امام بخواهند در صحن علنی مجلس دوباره معذرتخواهی کنند.». رئیس کمیته امداد امامخمینی همچنین از ارسال نامههای «گلایهآمیز» به وزیر کشور، قوه قضاییه و رئیس مجلس شورای اسلامی خبر داده و پاسخگویی وزیر کشور درباره اظهاراتش در خصوص کمیته امداد را خواستار شده است.
ادعای تلاش نوبخت برای ائتلاف روحانی و لاریجانی
ابراهیم امینی عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی به تحرکات انتخاباتی جریانات و طیفهای مختلف سیاسی برای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره کرده و گفته: در این تحرکات سیاسی ما امروز شاهد نوعی ائتلاف از سوی دولت و طیف آقای لاریجانی هستیم. وی افزوده: این تحرکات بیشتر از سوی آقای نوبخت (محمدباقر نوبخت دبیرکل حزب اعتدال و توسعه و سخنگوی دولت یازدهم) دنبال میشود به گونهای که بنا دارند برای انتخابات با طیف آقای لاریجانی (رئیس مجلس شورای اسلامی) نوعی ائتلاف ایجاد کنند.
امینی در پاسخ به اینکه اگر این ائتلاف بین جریان دولت و به قول شما طیف خوشخیم اصولگرا (طیف لاریجانی) صورت بگیرد آیا فردا روزی اگر روحانی بخواهد باز به سمت اصلاحطلبان مایل شود آیا این طیف مجددا روحانی را خواهند پذیرفت یا خیر؟ گفت: خیر البته این بستگی به این دارد که اصلاحطلبان چقدر قدرت مانور داشته باشد. ما اگر از جریان خود کاندیدایی داشته باشیم، قطعا به روحانی اجازه بازگشت نمیدهیم.
این در حالی است که علیرضا زاکانی، دبیر کل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در گفت وگو با آریا درباره ائتلاف علی لاریجانی با روحانی درانتخابات مجلس دهم، گفته: این یک تصمیم سیاسی است. البته به نظر من این تصمیم غلط است حالا هر کسی میتواند این تصمیم غلط را بگیرد یا نگیرد در هر حال چنین ائتلافی تصمیم غلطی است.
فتاوای مهم مراجع درباره اپیلاسیون
بعد از انتشار همراه با اشتباه فتوای مراجع در باره مسائل شرعی مربوط به اپیلاسیون، یکی از مهمترین پایگاههای پاسخگویی به سوالات شرعی متن سؤالی در این باره و پاسخ برخی از مراجع تقلید را بازخوانی کرده است.
پرسش:
حکم اپیلاسیون عورت زن، توسط خانم دیگری که این کار شغل او است، چه حکمی دارد؟
پاسخ:
دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنهای (مد ظله العالی):
در صورتی که مستلزم لمس یا دیدن عورتین باشد جایز نیست.
دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):
نگاه کردن به خود عورت جایز نیست و ستر (پوشیدن) آن واجب است.
دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
نگاه به عورت دیگری، خواه برای زائل کردن مو باشد یا چیز دیگر جایز نیست، ولی زایل کردن موهای زیر بغل و مانند آن، به وسیلهٔ هم جنس مانعی ندارد.
ما ایرانیها حدود ۷۰۰ سال است که فکر نکردهایمعلیرضا نادری نمایش نامه نویس گفت: به لحاظ جامعهشناسی ما ایرانیها چیزی حدود ۷۰۰ سال است که فکر نکردهایم زیرا ما یا تقلید میکنیم و یا تقلید از تقلید میکنیم که این به ویژه در حوزه فرهنگ خطرناک است. من از هنرجویان میخواهم هیچ کاری نکنیم و فقط فکر کنیم زیرا نوشتن این روزها زیاد اتفاق میافتد. برای مثال در جشنواره تئاتر فجر سال گذشته ۴۰۰ متن پیشنهاد شدند اما اینکه آنها حاصل چه فکریاند، هیچ. ما دچار هنر فکر نکردن شدهایم تا هنر فکر کردن در حالی که افراد باید فکر کردن را بیاموزند که همین فکر کردن نیز راههایی دارد.
موئتله، رهپویان و پایداری از ائتلاف چه سودی میبرند؟ سایت نزدیک به مصطفی پورمحمدی درباره انگیزه مؤتلفه، پایداری و رهپویان برای ارائه لیست مشترک در انتخابات مجلس گزارش کرد، بر این باور هستند که میتوانند با استفاده از ظرفیت پایداریها در برخی از شهرها مانند شیراز و مشهد و همچنین از میزان رأی جمعیت ایثارگران و رهپویان در تهران، برخی از کرسیهای مجلس را به نام خود سند بزند. موتلفهایها به خوبی میدانند که اگر وارد سازوکار جامعتین و وحدت اعتدالیون شوند، نمیتوانند به آن چیزی که میخواهند برسند و شاید تنها یک یا دو نفر از موتلفه به لیست نهایی راستگرایان راه پیدا کند اما ائتلاف با طیف نواصول گرایی به آنها زمین بازی فراخ تری میدهد. پایداریها نیز در تلاش هستند از امکانات فیزیکی موتلفه در شهرستانها بهترین استفاده ممکن را انجام دهند. نکتهای که این ائتلاف را کمی با خطر مواجه میکند، محمود احمدینژاد است. پایداریها و مؤتلفهایها همچنان نیم نگاهی به محمود احمدینژاد دارند. مؤتلفهایها در این دو سال سعی کردند که احمدینژاد را از خود نرانند و کمتر او را به باد انتقاد بگیرند.
پایداریها نیز ائتلاف با احمدینژاد را دور از دسترس نمیدانند. مرتضی آقا تهرانی دبیرکل جبهه پایداری در مورد احتمال وحدت با رئیس دولت دهم میگوید «وفاق جبهه پایداری با جریان نزدیک به آقای احمدینژاد قابل پیشبینی نیست» اما رهپویان و جمعیت ایثارگران تا حدی نگاه منفی به احمدینژاد دارند. آن گونه که علی رضا زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس اعتقاد دارد که: «احمدینژاد اطرافیان نزدیکی دارد که در و بر او هستند و ما هم از اول منتقد آنها بودیم٬ چراکه آنها انطباقی با جریان اصولگرایی نداشتند. آنها شعار عدالت دادند٬ اما عدالت را در همه شئون رعایت نکردند. شعار مبارزه با مفاسد دادند٬ اما برای آن٬ حریم و خط قرمز قائل شدند. ما نزدیکانی که اطراف احمدینژاد هستند را اصولگرا نمیدانیم از این رو ائتلاف با او ممکن نیست.
واکنش رسانههای منتقد ظریف پس از حمله سناتور آمریکاییپس از حمله سناتور آمریکایی به وزیرامور خارجه ایران، رسانههای منتقد ظریف در حمایت از وزیر امورخارجه کشورمان، مطالبی را منتشر کردند. در همین رابطه فارس در مطلبی گزارش داد، «... پنهان شدن کدام است؟ ظریف در آن دوران با دستور مقامات ارشد نظام، در جبههای دیگر از منافع کشور دفاع میکرده است. جنگ تنها در خوزستان و مرزهای غربی ایران جریان نداشت، در تمام دنیا جریان داشت و ظریف در جبهه بینالمللی میجنگید؛ چهبسا اگر چنین نبود، او هم دوشادوش رزمندگان ایرانی در جبههها نبرد حضور مییافت. آقای کاتن نباید فراموش کند، کارت پایان خدمت محمد جواد ظریف را همان «سپاه پاسدارانی» صادر کرده است که استکبارستیزترین نهاد بشری روی کره زمین است و گفتمانش امروز گفتمان مقاومت اسلامی را شکل داده، دمار از اسرائیل درآورده و منافع آمریکا را هدف گرفته است و ظریف اگر در مذاکرات میتواند مردانه بایستد، ناشی از این اطمینان است که قدرت نهاد مردمی مزبور، اجازه تعرض هیچ کشوری به خاک ایران را نخواهد داد.
روابط نامشروع سفیر پهلوی با دبیر دوم سفارت! یک سایت خبری برگی از اسناد ساواک را که درباره فساد اخلاقی یک سفیر زمان پهلوی است منتشر کرده. به نوشته سایت نماینده در این سند آمده: سفارت شاهنشاهی ایران در پکن جمعاً دارای ۱۱ نفر کارمند ایرانی و ۱۷ نفر چینی است که چهارنفرشان در ظاهر بهعنوان مترجم و انجام کارهای دپیلماتهای ایرانی در سفارت مشغول هستند ولی عملاً مترجمین ناظر به تمام امور داخلی سفارت چه محرمانه و چه آشکار میباشند و بر کارمندان ایرانی ریاست میکنند. قبلاً تعداد کارمندان چینی نصف این عده بود، هر سفارتخانهای در پکن دارای یک نفر مترجم و چند ن پیش خدمت چینی میباشد و در حقیقت این عده نسبتاً زیاد به سفارت ایران تحمیل شده و این امر ناشی از ضعف جناب آقای محمود اسفندیاری سفیر شاهنشاه آریامهر است که مقامات وزارت امورخارجه چین هم از هر نظر از آن بهرهبرداری مینمایند. جناب آقای محمود اسفندیاری سفیر شاهنشاه آریامهر با دبیر دوم سفارت، خانم... که دارای همسر (فعلاً در تهران است) و دو فرزند خردسال میباشد روابط نامشروع دارد بهطوری که در غیاب همسر خانم... اغلب شبها در منزل وی بسر میبرد و در تمام محافل دیپلماتیک مسافرتها به اتفاق این خانم ظاهر میشود، این موضوع موجب خنده دیپلمات های مقیم پکن بخصوص عراقیها و کشورهای اسلامی شده و اکثراً با تمسخر و گاهی آشکار به روابط جناب آقای سفیر با این خانم اشاره میکنند، جناب آقای سفیر شاهنشاهی در هر موردی وابستگی خودشان را به خاندان سلطنتی اعلام میدارند و چندین بار هم به نمایندگی هم نصیحت کردند که کارهای داخلی سفارت را ندیده بگیرد و میگویند بهتر است تو هم دنبال عیش و عشرت باشی زیرا به تنهایی نمیتوانی ۳۵ میلیون جمعیت ایران را اصلاح کنی.
رزمایش برخورد با معترضان بنفش
در رزمایش هفته گذشته الی بیت المقدس که توسط بسیج برگزار شد، مچ بندهای رنگی برای معترضان در نظر گرفته شده بود که برخی از آنان بنفش بود. برخی از کاربران ایرانی توییتر این تصاویر را مورد توجه قرار داده و نظرات مختلفی را بیان کردهاند.
قبرستانی که تفکیک جنسیتی شدیک کاربر اینترنتی در مطلبی که منتشر کرده است، مدعی شده چندی پیش که به قبرستان ظهیرالدوله در شمال تهران مراجعه کرده متوجه میشود که بازدید از این قبرستان دچار تغییرانی شده است. وی مینویسد: من و چند نفر از دوستانم چند روز پیش که پنجشنبه بود تصمیم گرفتیم برای دیدن قبرستان ظهیرالدوله به شمال شهر برویم. قبرستانی که آرامگاه تعدادی از شاعران و موسیقیدانان ایرانی در آنجا قرار دارد... اما در کمال تعجب آنجا متوجه شدیم قبرستان تفکیک جنسیتی شده. اطلاعیه روی در ورودی قبرستان گذاشته بودند که روی آن نوشته شده بود به علت عدم رعایت شئونات اسلامی ساعت بازدید خواهران ۱۰ تا ۱۲ فقط پنجشنبهها / ساعت بازدید برادران ۱۳ تا ۱۶ فقط پنجشنبهها. این نامه از تاریخ ۱۳۹۲/۸/۱۶ قابل اجرا خواهد بود. هیأت امنا خانم مسنی که آنجا و مسئول قبرستان بود به هیچ وجه اجازه نداد ما از قبرستان دیدن کنیم و در جواب اصرار ما برای بازدید اعلام کرده که علت این کار برخی اقدامات غیراخلاقی توسط بازدیدکنندگان بوده است.
پیشنهاد توقیف کلاه قرمزی و دوستانحامد محمدی کنگرانی، روانپزشک و عضو کمیتههای رواندرمانی و رسانههای انجمن روانپزشکان ایران، در یادداشتی، خواستار ایجاد محدودیت سنی برای تماشای سریال کلاه قرمزی شده است. وی در بخشهایی از یادداشت خود که در هفتهنامه زندگی مثبت منتشر کرده، آورده است: متأسفانه شخصیتهایی که در سالهای اخیر به سریال کلاه قرمزی اضافه شدند مثل پسر عمهزا، آقوی همساده، فامیل دور، جیگر و دیبی و سایر شخصیتها...، همگی در راستای خنداندن بزرگسالان هستند و نه کودکان.
پسر عمهزا که یک شخصیت کاملا بیادب است و کارهایی میکند که برای بچهها بدآموزی دارد.
فامیل دور هم یک شخصیت کاملا بزرگسال است و تمام حرفها و شوخیهایش برای بزرگسالان نوشته شده است.
آقای همساده هم یک شخصیت شیرازی است و حرفهایش تا حدودی برگرفته از فرهنگ شیرازی با اغراق بسیار زیاد با این شعار است: هر بلا و بدبختی که سرتان میآید باید به آن خندید. یعنی انگار خواری و زیر سلطه بودن را عملا به یک موضوع خندهدار تبدیل میکند.
شخصیت دیگر این مجموعه دیبی است که شخصا با آن مشکل دارم. اینکه یک دیو شخصیتی از یک برنامه کودک شود برای من کمی عجیب است. چون دیو چیزی است که بچهها از آن میترسند.
جیگر یک شخصیت دوستداشتنی و بامزه است که عملا پرخاشگری را رواج میدهد. این را بگویم تمام شخصیتها بامزه هستند و ما فقط میخواهیم تاثیرات آنها را روی بچهها بررسی کنیم. شخصیت جیگر عملا به بچهها میگوید تا زمانی که داد نزنی حرفت را نمیفهمند.
آموزندهترین شخصیت این سریال پسر خاله است. نمونه شخصی است که سرش به کار خودش است و در کمال آرامش رفتار متینی از خود نشان میدهد.
گلایه شوراییان از بیمهری رئیس جمهورنماینده مردم اصفهان در شورای عالی استانها گفت: قرار بود روز سه شنبه هشتم اردیبهشت ماه با هماهنگی قبلی جمعی از شوراییان در سالن جلسات وزارت کشور مورد دلجویی روحانی قرار بگیرند، ولی برای سال دوم یک باره دیگر مورد بیمهری و بیتوجهی رئیس جمهور قرار گرفتند. به نوشته ایسنا عباس محمد صالحی در شانزدهمین اجلاس عمومی شورای عالی استانها در نطق پیش از دستور خود خطاب به رئیس جمهور گفت: شوراییان سراسر کشور همچون شما با رای مستقیم مردم انتخاب شدند و عده کثیری از آنان از خانواده معظم شهدا و بعضا ایثارگر و جانباز هستند که همگی مورد وثوق مردم بودند که توانستند به شورا راه پیدا کنند با توجه به اینکه دو سال است ریاست جمهوری دوره چهارم شوراها میگذرد دریغ از یک پیام یا سخنرانی یا برگزاری جلسهای با اعضای شوراهای کشور. همچنین رئیس شورای عالی استانها از لغو دو سال پیاپی دیدار رئیس جمهور و اعضای شورای عالی استانها انتقاد کرد. غلامرضا بصیریپور در شانزدهمین اجلاس عمومی شورای عالی استانها در خصوص لغو دیدار رئیس جمهور با جامعه شورایی کشور که قرار بود در روز ملی شوراها (نهم اردیبهشت ماه) برگزار شود، گفت: از حدود ۴۵ روز قبل هماهنگیهایی در خصوص برگزاری این جلسه انجام شده بود اما متاسفانه این جلسه لغو شد. رئیس شورای عالی استانها ادامه داد: ریاست جمهوری برای بار دوم و در سال دوم این گردهمایی را لغو کرده است. بر همین اساس اعضای شورایی کشور کمی دلگیر شدند. قطعا انتظار است تا در روز شوراها پیام سخنرانی و جلسهای برگزار میشد. اما چنین اتفاقی نیفتاد.
مگر قرار است مادر چاوز را بغل کنم؟ در پی انتشار گزارش «هتاکی مجدد عضو فرتوت شورای عالی انقلاب فرهنگی به دکتر احمدینژاد» در یک سایت حامی دولت سابق دفتر حجت الاسلام والمسلمین احمدی، «عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی» و «رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی» جوابیهای به دولت بهار ارسال کرد که متن آن به شرح زیر است:
مدیر محترم سایت خبری دولت بهار
با سلام و احترام،
«عنوان عضو فرتوت شورای عالی انقلاب فرهنگی» در سایت شما به سمع آقای دکتر احمدی رسید، خندیدند و گفتند به دوستان بگویید: مگر قرار است مادر هوگو چاوز را بغل کنم یا با او ازدواج کنم که فرتوت بودن مشکلی ایجاد کند؟!
با احترام
رئیس دفتر ریاست «سمت»
گفتنی است دکتر احمدی چندی پیش گفته بود: تا آنجایی که شنیدهام رییس جمهوری قبلی یکهزار میلیارد تومان به دانشگاه پیام نور داد تا دانشگاه آزاد اسلامی را از رونق بیاندازند. حجتالاسلام احمد احمدی در همایش هشت دهه علوم اجتماعی در دانشگاه تهران در دانشکده علوم اجتماعی این دانشگاه، گفت: در آن سالها خرابیهایی در کشور پدید آمد که شاید اصلاح آن خرابیها یک قرن طول بکشد و این دولت به قدری خرابی بوجود آورد که سالها خواهد گذشت و شاید فقط بتوان دانشگاهها را اصلاح کرد. این استاد دانشگاه تهران در ادامه از پژوهشگران و اساتید دانشکده علوم اجتماعی این دانشگاه خواست تا با ارائه طرحها و پروژههای پژوهشی به بررسی این مشکلات بپردازند و افزود: این مشکلات را بررسی کنید و ببینید چه بلایی بر سر دانشگاه آزاد، دانشگاههای علمی کاربردی و دانشگاه پیام نور آوردند. وی تأکید کرد: نتایج بررسیهای این مشکلات را مردانه به مطبوعات بدهید و سخنرانی کنید. چون وی دوباره فعالیتهایی را شروع کرده ولی باید گفت، هر چیزی هم حدی دارد که یک نفر بعد از این همه تبهکاری دوباره بخواهد کاری کند و معتقدم این کار وی خندیدن به ریش همه مردم است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.