یک متخصص آسیبشناسی تاکید کرد: مادران شیرده میتوانند برای افزایش شیر خود در دوران روزهداری در وعده افطار و سحر از عرق یا دم نوش رازیانه، گل گاو زبان، بابوبه و بادرنج بویه استفاده کنند تا عملکرد شیردهی آنها افزایش یابد.
به گزارش ایسنا، دکتر حسن اکبری با اشاره به اینکه روند روزهداری مادران شیرده در طب جدید و طب قدیم متفاوت است، گفت: طب جدید مبنی بر آن است که مادران شیرده در شش ماه اول شیردهی نباید روزه بگیرند؛ چراکه کودک وابسته به شیر مادر است و باید تنها از آن تغذیه کند. بنابراین روزهداری در این زمان باعث کاهش شیر مادر و گرسنه ماندن کودک میشود.
اکبری افزود: در صورتی که مادران شیرده، در تغذیه افطار و سحر خود نکات و توصیههای تغذیهای طب سنتی اسلامی و ایرانی را رعایت کنند، روند شیردهی با روزهداری منافاتی ندارد.
این متخصص آسیب شناسی تاکید کرد: مادران شیرده میتوانند برای افزایش تولید شیر در دوران روزهداری در وعده افطار و سحر از عرق یا دم نوش رازیانه، گل گاو زبان، بابوبه و بادرنج بویه استفاده کنند تا عملکرد شیردهی آنها افزایش یابد.