عنوان محرمانه در هیچ قرارداد صنعتی و اقتصادی معنا ندارد

از آنجا که مسائل اقتصادی کشور بسیار اهمیت دارد و چند سال گذشته از سوی مقام معظم رهبری به عناوین اقتصادی نامگذاری شده، فعالیت این کمیسیون برخلاف تمامی کمیسیون های ویژه ادامه داشته است.
کد خبر: ۵۶۰۸۵۷
|
۰۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۴ 21 March 2016
|
6519 بازدید
حمید رضا فولادگر رییس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 متولد دوم اسفند ماه سال 1338 و دارای 2فرزند ذکور است و در رشته مهندسی صنایع موفق به اخذ مدرک دکتری شده است که در رزومه خود، علاوه بر نمایندگی و فعالیت در امور فرهنگی، آموزشی و پرورشی، سابقه حضور در جهاد سازندگی مرکز تحقیقات مهندسی جنگ را هم دارد.

مردم اصفهان  برای چهارمین بار در انتخابات دوره دهم مجلس نیز حمیدرضا فولادگر را انتخاب کردند، این موضوعات باعث شد در آستانه نوروز 95 با این نماینده مردم در مجلس نهم گفت وگویی عیدانه داشته باشیم، که مشرووح آن به شرح زیر است:

آقای فولادگر، با توجه به اینکه کمتر از یک ماه است که انتخابات مجلس را پشت سر گذاشته ایم، اگر موافق باشید ابتدای گفت وگو را از تبلیغات انتخاباتی شروع می کنیم.

چه میزان برای انتخابات هزینه کردید؟

هزینه انتخاباتی من زیاد نشد و به جای تبلیغات هزینه بر، همانند پوستر، تلاش شد با استفاده از شبکه های مجازی و ارتباطات چهره به چهره تبلیغ شود. تبلیغات را بر اصل صرفه جویی تنظیم کردم، و تقریبا هزینه تبلیغات انتخاباتی زیر 100 میلیون شد.در شهر اصفهان رقابت سنگین و تبلیغات اخلاقی بود .

مجلس ششم اوج افراطی گری سیاسی بود

از بین 5 منتخب شهر اصفهان من بیشترین میزان رای را اخذ کردم، که از 5 منتخب 2 تن اصولگرا و 3 تن اصلاح طلب هستند.

با وجود فضای رقابتی شدید تمام جریانات سیاسی در چارچوب نظام وارد عرصه انتخابات شدند، بنابر فراخوان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه تمامی گروه ها حتی کسانی که با نظام مشکل دارند، در انتخابات حضور یابند، انتخابات پر شوری داشتیم.

مجلس ششم اوج افراطی گری سیاسی بود که دیگر تکرار نخواهد شد، البته ما هوشیاری لازم را خواهیم داشت و با هر شخصی که ساختارشکنی کند و آرمان های نظام و انقلاب را زیر سوال ببرد مقابله خواهد شد.

مجلس آینده به طور قطع یک فراکسیون اصولگرا و یک فراکسیون اصلاح طلب دارد و ممکن است یک فراکسیون سومی از نمایندگان مستقل و یا اعتدال تشکیل شود.

با توجه به اینکه آقای رضا رحمانی رییس کنونی کمیسیون صنایع و معادن در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت نکرده اند، شما برای ریاست این کمیسیون برنامه ریزی دارید؟

باید با نمایندگانی که وارد این کمیسیون می شوند صحبت و مشورت کرد، البته هیچ وقت برنامه ریزی ای در این زمینه حتی برای نمایندگی نداشته ام و تنها بر اساس احساس مسئولیت و اشتیاق خدمتگزاری مردم وارد مجلس شده ام، من 2 دوره ریاست کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی را برعهده داشتم و هر جا و در هر سمتی که توانایی فعالیت و ارائه خدمت داشته باشم  حضور پیدا می کنم، البته  از آنجا که کمیسیون صنایع و معادن یکی از کمیسیون های مهم مجلس است به ریاست این کمیسیون فکر می کنم.

در اذهان عمومی شائبه ای در مورد حقوق نمایندگان وجود دارد، یک نماینده مجلس چقدر حقوق می گیرد؟

حقوق ما بر اساس قانون خدمات کشوری پرداخت می شود، که حدود 4 و نیم میلیون است، البته مبلغی به عنوان مخارج سمت نمایندگی به نمایندگان اختصاص پیدا می کند که این مبلغ به تناسب حوزه های انتخابیه متفاوت است و این مبالغ دیگر جزء حقوق نمایندگان محسوب می شود بلکه نمایندگان به واسطه مشغله فراوان باید از نیروهای کمکی استفاده کنند، که این مبلغ به آنها پرداخت می شود.نمایندگان حق ماموریت و اضافه کاری ندارند.

مهمترین تصمیم مجلس در سال 94 تصویب قانون رفع موانع تولید بود

مهم ترین رویداد داخلی کشور در سال 94 چه بود؟

انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی و حضور پر شکوه مردم در انتخابات 7 اسفند مهم ترین رخداد داخلی کشور در سال 94 بود، مردم با تمام مشکلات اقتصادی و معیشتی در طول 2 هفته در راهپیمایی جشن پیروزی انقلاب و  همچنین انتخابات پر شکوه و با عظمت شرکت کردند، که بسیار ارزنده است.

اتفاقات مهم سال 94 از نظر آقای فولادگر؟

در عرصه سیاست خارجی پذیرش حقانیت ایران در پرونده هسته ای توسط 1+5 که از اصل برجام مهم تر بود، رخداد مهم کشور در سال 94 است که ناشی از صبر و استقامت مردم، رهبری داهیانه مقام معظم رهبری و تلاش تیم مذاکره کننده هسته ای بود.

مهمترین تصمیم مجلس در سال 94 تصویب قانون رفع موانع تولید بود که با همکاری خوب مجلس و دولت میسر  و طرح تولید ملی مجلس با لایحه خروج از رکود دولت منجر به تصویب قانون رفع موانع تولید شد که تصویب این قانون آثار اقتصادی و اجتماعی دارد.

کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی در مجلس دهم به فعالیت خود ادامه می دهد؟

وجود کمیسیونی همانند کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی برای رشد اقتصادی ضرورت دارد، از آنجا که مسائل اقتصادی کشور بسیار اهمیت دارد و چند سال گذشته از سوی مقام معظم رهبری به دلیل اهمیت اقتصاد به عناوین اقتصادی نامگذاری شده است، فعالیت این کمیسیون برخلاف تمامی کمیسیون های ویژه ادامه داشته است.

اعضای این کمیسیون 15 نفره چهره های شاخص اقتصادی مجلس هستند، که تمامی آنها دغدغه اقتصادی  و اجرای کامل سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری دارند، البته می توان نام این کمیسیون را بنابر ضرورت تغییر داد و یا پس ازمدتی این کمیسیون را دائمی کرد.

تلخ ترین رویداد سال 94؟

حادثه منا و جان باختن تعداد زیادی از هموطنان در این حادثه.

عنوان محرمانه در هیچ قرارداد صنعتی و اقتصادی معنا ندارد

نظر مجلس درمورد قراردادهای محرمانه چیست؟

عنوان محرمانه در قرارداد صنعتی و اقتصادی معنا ندارد، در مرحله مذاکره شاید بخشی از مذاکره به دلیل سوء استفاده رقبا محرمانه بماند اما پس از عقد قرارداد محرمانه بودن توجیهی ندارد، تنها برای قراردادهایی که طبقه بندی امنیتی دارند می توان از قید محرمانه استفاده کرد.

سهم یارانه تولید چرا پرداخت نمی شود؟

هر ساله در بودجه مبلغی یارانه برای بخش تولید پیشنهاد می شود، اما متاسفانه به دلیل محقق نشدن درآمد هدفمندی و  پرداخت یارانه نقدی سهم تولید پرداخت نمی شود و متضرر می شود، در همین راستا باید یارانه دهک های پر درآمد قطع شود.

به نظر شما دلایل  حاکمیت شرایط رکودی چیست؟آیا سال 95 سال خروج اقتصاد از شرایط رکودی است؟

رکود کنونی بی سابقه است، که بخشی از آن به دلیل مسائل ساختاری و بخشی هم به دلیل اجرایی نشدن قوانین است، البته تاثیر فشار تحریم ها و کاهش قیمت نفت نیز بر تشدید شرایط رکودی موثر بوده است، البته دولت و مدیران اقتصادی باید جهادی عمل کنند و با اجرای کامل سیاست های اقتصاد مقاومتی و جذب حداکثر مشارکت سرمایه گذار خارجی آینده روشنی برای اقتصاد کشور ترسیم کنند.

باید در عقد قراردادهای جدید و جذب و مشارکت سرمایه گذار خارجی حساس بود که کشور به بازار مصرفی این شرکت ها تبدیل نشود، و حضور آنها به انتقال تکنولوژی، افزایش اشتغال و بهبود فضای کسب و کار منجر شود.

اولویت مجلس دهم حل مسایل اقتصادی باشد

اولویت های اقتصادی در سال 95 کدامند؟

باید خروج از شرایط رکودی از اولویت های سال 95 باشد و دولت با همکاری بخش خصوصی و تعاونی ها چرخه اقتصاد را به چرخش درآورند، تا رونق اقتصادی ایجاد شود.

بسیاری از کارشناسان معتقدند که در شرایط کنونی خرید این تعداد هواپیما جزء اولویت اول کشور نبود، نظر شما چیست؟

بازسازی بخشی از ناوگان هوایی جزء اولویت های کشور است اما ایراداتی در این قرارداد وجود دارد، ما باید متناسب با زیرساخت های خود قرارداد منعقد کنیم و در حال حاضر A 380 زیرساخت و امکانات فرودگاهی خود را می طلبد، باید همزمان با عقد این قراردادها شرکت های داخلی نیز فعال می شدند و از تجربه کشورهای موفق استفاده می کردیم، چینی ها در طی 10 سال خرید هواپیما خود به دانش هواپیماسازی دست پیدا کردند.

اقتصاد به هم پیوسته است، اگر برای جذب گردشگر و رونق اقتصادی تلاش می کنیم باید زیرساخت های ریلی، جاده ای و هوایی را توسعه دهیم.

اولویت مجلس دهم چیست؟

نمایندگان مجلس شورای اسلامی، 2 وظیفه قانونگذاری و نظارتی دارند، اما معمولا مردم برای حل مشکلات اجرایی خود به نمایندگان مراجعه می کنند، که بسیاری از این درخواست ها خارج از حیطه وظایف نمایندگان و توان آنها است.

نمایندگان جمهوری اسلامی ایران با تعدد وظایف و سختی کار مواجه اند، که ناشی از ساختار پارلمانی کشور است و بسیاری از کشورهای دنیا این تعدد وظایف را با تشکیل 2 پارلمان حل کرده اند، اما تا زمانی که در کشور ما چنین ساختاری وجود ندارد، باید تعادلی بین توجه به مسائل کشوری و مسائل حوزه انتخابیه ایجاد کنند، البته این ساختار باید در زمان مناسب اصلاح شود.

به نظر شما بازنگری در برخی قوانین لازم است؟

قوانینی همانند قانون انتخابات باید اصلاح شوند، البته در حال حاضر بازنگری در قانون اساسی نیز ضروری به نظر می رسد.

به گزارش خانه ملت، اولویت مجلس دهم باید حل مسایل اقتصادی باشد، البته متاسفانه بسیاری از چهره های اقتصادی مجلس در دوره دهم منتخب نشدند.

در انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی، با افزایش مشارکت مردم بخشی از آراء خاموش به صحنه آمد که این آراء خاموش بیشتر جذب لیست اصلاح طلبان شد، البته تمام این آراء در سبد نظام و زیر چتر انقلاب است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟