کپسول فضایی ناسا توسط یک هواپیمای فوق سنگین برای انجام تستهای ساختاری و نزدیک شدن به مراحل نهایی پرتاب آماده میشود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ کپسول فضایی هوشمند ناسا به نام Orion به تازگی به مرکز فضایی ناسا در فلوریدای ایالات متحده منتقل شده است تا مورد بررسی و انجام تستهای ساختاری پیش از پرواز آزمایشی در سال 2018 قرار گیرد.
گفتنی است، قرار است در آن ماموریت کپسول فضایی Orion پروازی معادل با 43 هزار مایل فراتر از کره ماه را به صورت بدون سرنشین و آزمایشی انجام دهد.
بررسیها نشان میدهند، هدف از ساخت این فضا پیما که به شکل کپسول است انتقال انسانها به سیاره مریخ است در وهله اول قرار است این کپسول فضایی انسانها را به یک سیارک فضایی انتقال دهد و پس از موفقیت در آزمایش آنها را به سیاره مریخ منتقل کند.
تا به حال چند بار آزمایش پرتاب سفینه جبار با شکست همراه شده است. ماموریت آزمایشی Orion حدود 3 هفته به طول میانجامد و قرار است سفینه فضایی سوار بر موشک غول پیکر SLS به فضا پرتاب شود.
مقامات ناسا اعلام کردهاند در نظر دارند کلیه امکانات برای نجات جان مسافران در فضا را در این کپسول فضایی تعبیه کنند.
براساس برنامه ریزیهای انجام شده از سوی محققان ناسا قرار است در سال 2023 پس از انجام چندین مرحله پرواز آزمایشی، کپسول فضایی Orion مسیر 43 هزار مایلی را با 4 خدمه انسانی پشت سر بگذارد.
در ماموریت بعدی در سال 2026 قرار است کپسول Orion به همراه سرنشینهای انسانی به یک سیارک کوچک بین کره زمین و مریخ برسد و در نهایت در دهه 2030 کپسول Orion به سیاره مریخ برسد.
در آزمایشات منجر به شکست سفینه فضایی Orion محققان موفق به نجات قطعات برجای مانده سفینه شدهاند و دوباره از قطعات برای ساخت کپسول فضایی جدید استفاده کردهاند.
ناسا همچنین در نظر دارد از نوعی سپر حرارتی فوق پیشرفته برای حفظ ایمنی کپسول و خدمه استفاده کند تا به این ترتیب مانع از برخورد اشعههای کیهانی و حرارت به سفینه و نابودی آن شود.
کپسول فضایی Orion شباهت زیادی به ماژولی دارد که در سال 1969 در جریان سفر سفینه فضایی آپولو به کره ماه مورد استفاده فضانوردان برای رسیدن به ماه و بازگشت از آن قرار گرفته است.