پاسخ جالب ظریف درباره انتخابات آمریکا و ترامپ

وزیر خارجه کشورمان درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و پیش‌بینی نتیجه انتخابات گفت: درباره مسائل داخلی دیگران دخالت نمی‌کنیم.
کد خبر: ۵۷۴۱۶۶
|
۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۷ 11 March 2016
|
16202 بازدید
|
۸
محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان بعدازظهر امروز جمعه به وقت محلی در جمع دیپلمات‌های تایلندی و دیپلمات‌های خارجی مقیم این کشور و صاحبنظران و کارشناسان در محل وزارت خارجه تایلند درباره تغییر پارادایم از بازی با حاصل‌جمع صفر به راه حل برد-برد، چگونگی فهم بهتر و حل مشکلات مشترک جهانی حاصل  افراط‌گرایی با توجه به تجربه برجام به ایراد سخنرانی پرداخت.  

به گزارش فارس، وی با اشاره به عصر جهانی شدن و دنیای ارتباطات گفت: ١١ سپتامبر ثابت کرد حتی داشتن بزرگ‌ترین قدرت نظامی هم مانع از چنین اتفاقاتی نمی‌شود.

ظریف ادامه داد: شما نمی‌توانید در امنیت باشید وقتی دیگران در ناامنی باشند و در رفاه باشید و دیگران در فقر.  

وزیر خارجه همچنین در ادامه سخنانش به تشریح روند برنامه هسته‌ای ایران پرداخت و افزود: طرف مقابل و از جمله آمریکا به دنبال غنی‌سازی صفر برای ایران بودند.

وی تصریح کرد: ما به دنبال تولید سلاح هسته‌ای نبوده و نیستیم ولی قبول هم نمی‌کنیم که کسی برای ما تعیین تکلیف کند.

وزیر خارجه در بخش دیگر سخنانش به موضوع افراط‌گرایی و رادیکالیسم پرداخت و افزود: افراط‌گرایی در منطقه ما به عنوان متوازن‌کننده تعریف می‌شود.

وی همچنین عنوان کرد: ما اشتراکات زیاد فرهنگی و مذهبی و... در منطقه داریم و علاوه بر آن با خطرات زیادی در منطقه مواجهیم.

وی در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: آینده در دستان ماست.

ظریف در ادامه به سوالات تعدادی از حاضران در این جلسه پاسخ گفت.

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به سوالی درباره تحولات افغانستان و حضور طالبان گفت: افراط‌گرایی نه فقط افغانستان بلکه به آسیای میانه نیز کشیده شده و باید در مقابل این افراط‌گراها از جمله داعش متحد شده و مانع از کمک مالی به آنها شویم.

ظریف تصریح کرد که افراطی‌گری ارتباطی با اسلام ندارد و متاسفانه جوانان جذب این گروه‌ها می‌شوند و به پدیده مشکل‌سازی تبدیل شده است.

وی درباره همکاری ایران با کشورهای غربی برای مقابله با افراط‌گرایی که سوال دیپلمات مجارستانی مقیم در تایلند بود بر همکاری همه برای مقابله با این پدیده تاکید کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی ادامه داد: وقتی ایران تحت تحریم بود نمی‌توانست نفت خود را بفروشد چگونه است که داعش الان به درآمد حاصل از فروش نفت دسترسی دارد؟

ظریف درباره بحران سوریه نیز با تاکید بر راه حل سیاسی برای حل این بحران ابراز امیدواری کرد که گفت‌وگوهای سوریه در ژنو شکل بگیرد.  

وزیر خارجه همچنین یادآور شد که ائتلاف در مبارزه با داعش موفق نبوده است.

وی در پاسخ به سوالی درباره انتخابات آمریکا و اینکه آیا فکر می‌کنید ترامپ به ریاست جمهوری می‌رسد؟ اظهار داشت: ما درباره مسائل داخلی دیگران دخالت نمی‌کنیم. انتخابات موضوع جذابی است که باید از بیرون نظاره‌گر باشیم.  

در ابتدای مراسم مشاور وزیر خارجه تایلند طی سخنانی به تشریح اقدامات ظریف در این مدت و به ویژه برجام پرداخت و در پایان مراسم نیز هدیه‌ای به رسم یادبود به ظریف اهدا کرد.

ظریف امشب تایلند را ترک و به منظور انجام سفری به دو کشور اقیانوسیه راهی نیوزیلند و از آنجا به استرالیا می‌رود. 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۸
علی یوسفی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
باسلام ، در مورد انتخابات ریاست جمهوری
امریکا ، دکتر ظریف اشاره خوبی داشته اند مبنی بر اینکه مسایل داخلی آمریکا به خودشان مربوط است ولی مساله اصلی این است که وجود دیوانه ای مثل ترامپ به عنوان رقیب هیلاری کلینتون در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ، برنده شد هیلاری کلینتون در انتخابات آتی ریاست جمهوری امریکا حتمی است و نیابد این مساله را از نظرها دور داشت .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
چه پاسخ جالبی!!!!
ناشناس
|
United States of America
|
۱۹:۳۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
الان این کدوم قسمتش پاسخ جالب بود؟!!!! از اون تیتر های احمقانه زدید دوباره
ناشناس
|
United States of America
|
۱۹:۵۱ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
ایکاش تمام سران مملکتمان در حد ظریف بودند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
اوه اوه چقدر پاسخش جالب بوده .خخخخخخ
کیان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
طرف مقابل و از جمله آمریکا به دنبال غنی‌سازی صفر برای ایران بودند.
کیان: خب به مرگ گرفتن که به تب راضی بشیم، راضی که هیچ خیلی هم خوشحال شدیم و گفتیم برد برد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
من با نظر مارکو روبیو موافقم,لااقل اون خیلی به روز تر است.برای ضربه به تروریستهای مسلمان باید با دیگر مسلمانان میانه رو همکاری کر وحتی باید با فلسطینیها واسرائیل بطور مساوی همکاری کرد.این همان اصول بنیلدین قانون اساسی آمریکاست.یعنی به انسانها صرفنظر از دینشان باید احترام گذاشت وبطور مساوی همکاری کرد.آمریکا باید فاصله اش را اگر میخواهد دراین دنیا کار کندع با مسلمانان کم کند و آنها را تحقیر نکند واز مسلمانان میانه رو و مدرن حمایت کند واز اقلیت های قدرتمند وحاکم و تندرو حمایت نکند
داریوش
|
Germany
|
۰۱:۵۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۴
ظریف خیلی باهوشی
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟