مرگ خوب است برای همسایه، این ضرب المثل طرز تفکر بسیاری از حامیان منطقه ای گروهک تروریستی داعش است، پول می دهند داعش پررنگ شود بعد هم با یک بیانیه می گویند عجب گروهک تندرو ایست، لازم به ذکر نیست که اشاره ما به سمت چه کشور هایست، این روزها داعش سفید از رفیق سیاه خود پررنگ تر است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، هتل های پنج ستاره، سواحل جذاب، غذاهای خاص و کلی امکانات دیگر که با دیدن آنها چشم همه برای شرکت در تورهای لحظه آخری کشورهای حاشیه خلیج فارس و سواحل مدیترانه برق می زند اما لازم است بدانیم هرساله 280 هزار ایرانی به امارات سفر می کنند، با فرض اینکه هر شخص 3 میلیون تومان خرج کند مبلغی معادل 840 میلیارد تومان سود اقتصادی به این کشور می رسد.
بد برای همه بد است و بعید نبود که انزجار از این کشور ها تحریم کاربران ایرانی را هم در پی داشته باشد، کاربرانی که با ایجاد کمپین "تحریم سفر به کشورهای حامی داعش سیاه و سفید" نوشتند: به کشورهای حامی داعش سفر نکنیم و جیب داعش سیاه و سفید را پر نکنیم.
کاربران با راه اندازی کمپین "تحريم سفر به كشورهای حامی داعش سیاه و سفید" در نظر دارند به جای اتکا به تصمیمات دولت، رویکرد اعتراضی خود را متوجه دولتهای حامی داعش کنند. این پویش در گام اول پیشنهاد میدهد "سفرهای غیرضروری" و "خرید کالا" از کشورهای حامیان داعش سیاه و داعش سفید تحریم شود. داعش سیاه، شامل گروههای تروریستی و تکفیری هستند که آشکارا فعالیتهای تروریستی و بی رحمانه انجام می دهند و از سوی دیگر، داعش سفید گروه هایی هستند که رفتار مشابه اما به ظاهر قانونمندی دارند که مورد حمایت مالی کشورهای منطقه قرار گرفتهاند. حالا کارشناسان معتقدند کشورهای حامی داعش سیاه و سفید وحشت بیشتری از حرکتهای اجتماعی نظیر تحریم سفر دارند. از طرف دیگر، این کمپین حامل پیام مهمی از سوی کاربران ایرانی است که نشان می دهد مردم، رفتار خصمانه کشورهای حامی داعش را در نظر داشته و متناسب با آن واکنش نشان میدهند.
حالا اگر هم اصرار بر سفر خارجی باشد، کشورهایی نظیر برزیل و روسیه و دیگر کشورهای همسایه که به لحاظ اقتصادی و سیاسی با ما در تعاملهای سازندهای هستند و سابقه پایمال کردن حقوق گردشگران ما را نیز ندارند، میتوانند مقاصد جایگزین کسانی که اصرار به سفرهای خارجی دارند باشند، این پویش تاکید میکند که باید تحریمی علیه کشورهایی که منافع اقتصادی ما را نادیده میگیرند ایجاد شود همچنین با رونق هر چه بیشتر این کمپین می توان امید داشت که ظرفیت های گردشگری در داخل ایران بیش از پیش دیده شود، اما این امید زمانی به واقعیت می پیوندد که حداقلی ترین زیرساخت های گردشگری در داخل فراهم آید و اگر بخواهیم میلیون ها مسافر ایرانی به مقصد کشورهای حامی داعش را در داخل نگه داریم، می بایست فکری هم به حال نیمه جان صنعت گردشگری داخلی داشته باشیم تا رغبتی برای مسافران باقی بماند.