خوانده می‌شود؛

عباس کیارستمی در ایران بدرود حیات گفت یا در فرانسه درگذشت؟!

کیارستمی پس از روند درمان سختی که در ایران داشت، هشتم تیرماه با رضایت خود برای بازیابی سلامت از دست رفته‌اش به پاریس منتقل شد؛ اما دیگر دیر شده بود. شما در این باره چه فکر می‌کنید؟ آیا سیستم درمان کشور درباره کیارستمی عملکرد درستی داشته یا تجربه‌ مشابهی داشته‌اید؟
کد خبر: ۶۰۳۶۰۷
|
۱۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۵ 05 July 2016
|
24184 بازدید
|
با بدرود حیات عباس کیارستمی هنرمند نامدار ایرانی، بیش از پیش مشخص شد که این هنرمند ایرانی تا چه میزان در سطح جهان شناخته شده و معتبر است، به گونه ای که هنرمندان و هنردوستان در چهارگوشه دنیا برای او پیام‌های مفصلی نوشتند و در شبکه‌های اجتماعی میان عموم هنردوستان نیز موجی به راه افتاد و کیارستمی در توئیتر ترند جهانی شد.

در حساب کاربری که با نام «روند درمان عباس کیارستمی» فعال شده بود، آمده بود: «اولین عمل، عمل جراحی درمانی بوده است. دومین عمل به دلیل خونریزی داخلی صورت گرفته و سومین عمل برای برداشتن کیسه صفرا و آخرین عمل به دلیل عفونت پیشرفته بوده است.» و آنچه بر هیچ‌کس پوشیده نیست، نتیجه روند درمانی در ایران که منتهی به عفونت شدید شده، منجر به رقم خوردن این ضایعه گشته است.

چند ایرانی مثل «کیارستمی» می‌توانند به فرانسه فرار کنند؟!
آخرین تصویر منتشر شده از عباس کیارستمی در پاریس

همان زمان علی جنتی فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره وضعیت کیارستمی و اینکه آیا به ملاقاتش می‌رود، از پیگیری‌‌هایش سخن به میان آورد و در این باره گفت: «آقای دکتر هاشمی وزیر بهداشت را آماده کردم، سریع رفت بیمارستان و پزشکان متخصص را آنجا احضار کرد. خود آقای دکتر هاشمی گفت: اگر آن شب نرفته بودم، آقای کیارستمی تمام بود وضعش (فوت کرده بود). بحمدالله الان وضعش بهتر شده است... .»

این دیالوگ در نگاه اول همان تبلیغات مرسومی به نظر می‌آید که هاشمی وزیر بهداشت و درمان طی حضور در پروسه دوران بیماری هنرمندان انجام می‌دهد؛ اما حقیقت آن است که وزیر بهداشت اعتراف صادقانه‌ای ـ خصوصی ـ برای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی داشته و واقعاً اگر خود در پروسه درمان کیارستمی نظارت نمی‌کرده، شاید این کارگردان به واسطه خطاهای پزشکی در همان مرحله نخست درمان فوت می‌کرد!

چند ایرانی مثل «کیارستمی» می‌توانند به فرانسه فرار کنند؟!

احمد کیارستمی فرزند ارشد این کارگردان سینمای ایران نیز همان زمان از روند درمان نادرست کیارستمی سخن به میان آورد و در یادداشتی به جزئیاتی از این روند درمان اشاره کرد و در بخشی از یادداشتی درباره آنچه رخ داده، نوشته بود: «امروز همه می‌گویند: مگه نمی‌دونستید که نیمه دوم اسفند نباید می‌رفتید بیمارستان، آخه اون موقع که وقت عمل جراحی نیست... انگار همان‌طور که موسم گل و وقت شکوفه داریم، موسم عمل جراحی هم داریم و یکی دو ماهی باید منتظر نشست که داروهای بی‌هوشی رنگ بیندازند و جراحان سر شوق بیایند؛ حالا جراحان ما هم مسئول و حاذق و کاردان. عفونت پس از عمل که در حوزه تخصص جراح نیست. هست؟ نمی دانم.»

در نهایت عباس کیارستمی با رضایت خودش برای بازیابی سلامت از دست رفته‌اش هشتم تیرماه به پاریس منتقل شد اما دیگر دیر شده بود.

اکنون این پرسش‌ها پیش روست؛

1- چه احساسی نسبت به عباس کیارستمی، منش و رفتارش دارید؟ آیا تجربه شخصی از ملاقات با این هنرمند داشته اید؟

2- کدام آثار کیارستمی را تماشا کرده‌اید و به کدام یک بیشتر علاقه مندید؟ نظرتان درباره نوع نگاه و سبک فیلمسازی کیارستمی چیست؟ برای آشنایی بیشتر این مطلب را بخوانید.

3- آیا از نزدیکانتان شخص خاصی به شیوه‌ای که در سیستم درمانی کشور آسیب دیده‌، وجود دارد و آیا شخصی را می‌شناسید که بر اثر عفونت پیشرفته و یا نظایر این خطاهای درمانی، بدرود حیات گفته باشد؟

4- وزیر بهداشت و درمان بدون آنکه دستوری برای پیگیری و بررسی روند درمانی کیارستمی در ایران و خطاهای محتمل در این روند درمانی صادر نماید، صرفاً فوت کیارستمی را تسلیت گفت. سهم وزیر بهداشت و درمان و تیم مدیریتی این وزارتخانه را در نظارت برای جلوگیری از رقم خوردن چنین فجایعی که در اغلب موارد بر خلاف نمونه کیارستمی انعکاس رسانه‌ای نمی‌یابد، چه میزان می‌دانید؟

5- آیا با وجود پرداخت‌های بین‌المللی که به مدد پیگیری وزیر به پزشکان -و نه پرستاران- انجام می‌شود و دریافتی نهایی ماهیانه برخی پزشکان را به نیم میلیارد تومان رسانده است، سیستم درمانی ایران را قابل مقایسه با سایر کشورها می‌دانید؟ اگر در سایر کشورها زندگی می‌کنید و دو سیستم درمان را تجربه کرده‌اید، تفاوت‌های این دو سیستم در روند درمان، تعهد و اخلاق پزشکی، نظام پرداخت و... را با خوانندگان «تابناک» در میان بگذارید.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۲۲۹
انتشار یافته: ۵۹
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
اینجا خشت اولش رو اشتباه گذاشتن و دیگه کار از کار گذشته بود....

خدا رحمتشون کنه

و خدا بداد این مردم بدبخت برسه...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
حداقل بیارینش ایران دفن بشه نگذارید پاریس این هنرمند ما را هم ببلعد
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
تا زمانیکه پزشکان به بیمار به چشم یک کیسه پول نگه می کنند و سیستم نظارتی بر عملکرد پزشکان وجود ندارد همین است
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
و کیارستمی فرافکنی می کنه
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
آقا فاجعه است فاجعه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
سیستم درمان و پزشکی این کشور از پایه ایراد دارد. خدا خودش به داد بیماران برسد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
گفته می شود هنگام جراحی جهت درمان سرطان روده ، پزشک اصلی آقای کیارستمی دستیار خود را برای انحام عمل اعزام می کند ، ظاهرا" دستیار هم شخص دیگری را مامور این کار می نماید و نتیجه این که در اثر جراحی حالب ایشان دچار پارگی شده و سپس عفونت می کند و کار از کار می گذرد . فقط خداوند می داند که اصل واقعه چه بوده . متاسفانه پزشکان ما اهمیت زیادی به آنچه که در قسم نامه سقراط گفته می شود پایبند نیستند .
پاسخ ها
ناشناس
| China |
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
باسواد!! بقراط نه سقراط
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
بر خلاف حرفهای بی پایه ای که بین عوام شایعه ایران یکی از بدترین و بی کیفیت ترین سیستمهای پزشکی در جهان رو هم از نظر تخصص پزشکی و هم از نظر کادر پزشکی در جهان داره که براحتی میتونن یک بیماری ساده رو عامل مرگ یک انسان بکنن.مشاهده میشه که اینترنها و رزیدنتها بر خلاف تمام دنیا برای خودشون کارای تخصصی و فوق تخصصی انجام میدن تا کار یاد بگیرن و سیستم درمانی فشل هم هیچ کمکی به مردم کم سواد و بی سواد نمیکنه ... واسه همین هم هست که مدارک پزشکای ایران رو در هیچ کشور پیشرفته ای قبول ندارن. همین سیستم فشل درب و داغون هم زندگی بزرگترین گوهر سینمای ایران رو گرفت
خدا ازشون نگذره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
دقیقا همینطوره دوست عزیز. در نظر این عوام ما یکی از 3 ابرقدرت برتر دنیا در تمام زمینه ها هستیم. موندم یک کشور جهان سوم و اینقدر ادعا!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
سیستم درمانی و پزشکی در ایران وافعا نیاز به بازبینی اساسی داره این نمیشه که یه عده سلامت مردم رو گروگان بگیرن و هر بلایی خواستن سر مردم بیچاره بیارن و به هیچ کس هم جوابگو نباشن ... این وزیر هم با پرداخت کارانه های چند میلیونی مثلا برای جلوگیری از زیرمیزی کاری کرد کارستون الان حضرات پزشک هم کارانه صد میلیونی میگیرن و هم زیرمیزی بدتر اینکه بدعتی گذاشت که هیچکس جرات جمع کردنش رو هم نداره پول بیت المال و مالیات مردم و صرفه جویی یارانه ها بجای اینکه صرف برنامه های پیشگیری و سلامت مردم بشه شده باج دهی به پزشکای پرادعا و بعضا کم سواد یا بیسواد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
وزارت پزشکان
کارانه 100 میلیونی
پدر ما را در آوردند
مردم را نجات دهید
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
تنها امید ما اینه که در خود جامعه پزشکی جنبشی توسط پزشکان شریف، متعهد و با وجدان به وجود بیاد علیه اون دسته افرادی که با مال پرستی و بی جهی به بیماران ابروی این قشر رو بین مردم از بین بردن
فرزانه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
سلام...دقیقا همین چند هفته پیش، پسر خاله جوانم و پدر دو تا بچه کوچیک در یکی از بیمارستان های زاهدان فوت کرد..به این علت که دکترها دیر تشخیص داده بودند که کیسه صفراش پاره شده و تو بدنش پخش شده در حالیکه مدت ها در بیمارستان بستری بود...به همین راحتی یک انسان و سرپرست خانواده و پدر دو دختر بچه کوچیک جان می ده!! به همین راحتی و انگار نه انگار که جان آدم ها اهمیت داره..
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
من هم در گذشته واقعا منتقد سیستم ذرمانی بودم اما اینکه لحظه به لحظه بدنبال مقصر جلوه دادن سیستم درمانی و پایین جلوه دادن سطح علمی پزشکان و فارغ التحصیلان این مرز و بوم باشیم کار احمقانه ای هستشآن هم صرفا بخاطر سطح درامدی آنان.یک لحظه بکار خوذمون فکر کنیم.این همه نارضایتی بین جوانان این کشور با بد جلوه دادن تمامی شرایط حاکم به کشور ایجاد نکنیم.ملت و نظام خوب و دوست داشتنی داریم باید برای حل مشکلات همدیگر رو کمک کنیم نه اینکه صرفا با بی درایتی شرایط زندگی تو این کشور رو تلخ و ناگوار نشون بدیم.حتما چاپ کنن تابی جون
خب ی عده هم بخاطر دشواری های مالی موجود ،بر علیه تمامی پزشکان جبهه گیری می کنن بدون در نطر گرفتن عواقب بد اون.بذر کینه درست نکنیم
Fatemeh
|
Australia
|
۱۷:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
اينقدر مشابه اين اتفاق فاجعه بار هست كه حد ندارد. خواهر من در بيمارستان ... توسط يكي از معروف ترين پزشكان زنان تحت عمل سزا ين قرار گرفت و طي اشتباه ايشان جفت توي بدن جا ماند. خواست خدا بود كه در سفري اروپايي پزشكي متوجه اين موضوع شد و همانجا ايشون را تحت عمل بسيار سنگيني قرار داد و زنده بودن خاهرم مديون پزشكان اونجاست. نمونه هاي بسيار وحشتناك تر از اين هم هست كه كافيست با يك سرچ در اينستاگرام چند مورد بسيار اسفناك را پيدا كنيد كه به قيمت نابودي يك خانواده تمام شده.
اميدوارم با اين اطلاع رساني ها وزارت بهداشت از خواب غفلت بلند شود و به جاي انتقاد از سريال ها و تشكيل كمپين هاي بيهوده فكري به حال اوضاع سلامت كشور كنند.
ناشناس
|
Denmark
|
۱۷:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۵
من در خارج از کشور زندگی میکنم. پزشکان ایراد معمولا باسواد تر از همکاران خارجی خود هستند ولی مثل همه اقشار دیگه که در ایران کار میکنند مثل سیاستمداران, مهندسان, وکلا, کارمندان و... نسبت به همتایان خارجی خود وجدان کاری کمتری دارند
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟