رئیس سازمان تعزیزات حکومتی گفت: ۱۰ هزار آرایشگاه در کشور فعالیت هستند که در این آرایشگاه ها بعضا باندهای فسادی با رهبریت آرایشگاه ها دنبال می شود.
به گزارش مهر، علیرضا جمشیدی در نشست «طرح ملی ساماندهی و نظارت بر آرایشگاه های زنانه و لوازم آرایشی و بهداشتی و دارویی سراسر کشور» گفت: بحث قاچاق به گفته مقام معظم رهبری بحث بسیار جدید و مهمی است. اقدامات ناجا در تهران خوب و قوی بود اما باتوجه به خبرهایی که اخیرا به ما رسیده باید قبل از رسیدن بارهای قاچاق به تهران، لیست خریدها در انبارها و گمرک و کشتیها بازبینی شود.
وی با اشاره به اینکه به غیر از گمرک شهید رجایی، ۱۲۰ گمرک دیگر وجود دارد، گفت: باید رصدهایمان را قبل از ترخیص کالاها قوی کنیم.
این مسئول عنوان کرد: امروز در اخبار شنیدم که ما دیگر شاهد وجود کالاهای قاچاق در تهران نیستیم در حالی که مواد آرایشی و گوشی های موبایل به وفور به صورت قاچاق در کشور وجود دارد و اگر جایی جمع آوری انجام می شود دلیل نیست که جای دیگری نباشد.
وی با تاکید بر اهداف جلسه ای که امروز در خصوص کالاهای سلامت برگزار شده است، گفت: طبق تحقیقی که صورت گرفته است٬ ۱۰ هزار آرایشگاه غیرمجاز در کشور در حال فعالیت هستند که هزار و 500 آرایشکاه آن در تهران وجود دارد. در این آرایشگاه ها هم کالاهای
آرایشی توزیع می شود و هم بعضا باندهای فسادی که با رهبریت آرایشگاه ها دنبال می شود و حتی دختران را به خارج از ایران می فرستند در تهران به وفور گزارش داریم که مردان کارهای
آرایشی را برای زنان انجام می دهند.
جمشیدی عنوان کرد: بحث های پزشکی که بدون نظارت پزشک در آرایشگاه ها دنبال می شود اتفاقات خاموشی است که دختران جوان را هدف قرار داده اند و امیدواریم در طرح «ساماندهی و نظارت بر آرایشگاه های زنانه و لوازم
آرایشی و بهداشتی و دارویی» که به صورت کشوری برگزار می شود، مشکل را کمرنگ تر کنیم و اگر نیاز به برخورد بود برخورد جدی انجام بدهیم.
وی به نرخ های بسیار بالای فعالیت هایی که در آرایشگاه های زنانه و مردانه رد و بدل می شود نیز اشاره کرد و گفت: باید نظارت جامعی بر فعالیت و نرخ های آرایشگاه ها وجود داشته باشد.