در دیدار اعضای کمیسیون برنامه و بودجه با رئیسجمهور مطرح شد:
مسائل اختلافی بین قوا علنی مطرح نشود
یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به دیدارصبح روز سهشنبه اعضای این کمیسیون با رئیسجمهور گفت که در دیدار نمایندگان خواستار جلوگیری از طرح مسائل اختلافی بین قوا در تریبونهای علنی بودند.
یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به دیدارصبح روز سهشنبه اعضای این کمیسیون با رئیسجمهور گفت که در دیدار نمایندگان خواستار جلوگیری از طرح مسائل اختلافی بین قوا در تریبونهای علنی بودند.
غلامرضا حیدری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در جلسه صبح امروز اعضای کمیسیون برنامه و بودحه با رئیسجمهور مهمترین بحث شیوه برنامه نویسی بود که در دنیا نیز تغییر کرده و در جمهوری اسلامی هم این نوع برنامهها عملا جواب نداده است و حداقل این است که به اجرا در نیامده؛ لذا با توجه به اینکه رئیسجمهور مسئولیت نوشتن برنامه را دارد ما از ایشان خواستیم پیش قدم شوند و برنامه با شیوه جدیدی نوشته شودتا اینقدر تغییرات در آن ایجاد نشود و مثل برنامههای قبلی با مشکل اجرا مواجه نشود.
وی افزود: موضوع توازن منطقهای از دیگر مباحث مطروحه در دیدار نمایندگان با رئیس جمهوربود و اعضای کمیسیون بودجه بر لزوم توجه بیشتر به این موضوع در قوانین مختلف تاکید کردند.
وی خاطرنشان کرد: موضوع مطروحه در این نشست اصلاح قانون بودجه 95 بود که بر اساس آن وامهای زیر صد میلیون تومان که معوق مانده در صورت پرداخت اصل مشمول بخشودگی سود و جریمه میشود، اما این قانون علیرغم ابلاغ رئیسجمهور اجرا نشده؛ لذا تاکید شد این موضوع پیگیری شود.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به تاکید اعضای کمیسیون برنامه و بودجه بر رقابتی شدن فضا برای رونق گرفتن اقتصاد تصریح کرد: متاسفانه فضای کسب و کار در کشور به گونهای است که رقابت واقعی برقرار نمیشود؛ زیرا برخی بازیگران اقتصادی ، اختیارات و امکاناتی دارند که سرمایهگذاران دیگر به خود اجازه ورود نمیدهند و شرایط را نابرابر میبینند.
این عضو فراکسیون امید همچنین یادآور شد:در این دیدار برخی اعضای کمیسیون برنامه و بودجه تاکید داشتند که طبق قانون اساسی هماهنگی قوا به عهده مقام معظم رهبری است و اینکه مسائل اختلافی در تریبونهای علنی گفته شود درست نیست، بلکه بهتر است در صورت وجود مشکل سران قوا خدمت ایشان برسند؛ زیرا اگر مطالب به شکل علنی مطرح شود، موجب آزردگی خاطر ملت میشود و خدای نکرده به کاهش اعتماد عمومی مردم به کل حاکمیت میانجامد.