بحرین ۳ جوان مخالف را اعدام کرد

کد خبر: ۶۵۶۹۷۲
|
۲۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵ 15 January 2017
|
4600 بازدید
دادستانی کل جرائم تروریستی در بحرین اعلام کرد که صبح امروز (یکشنبه) حکم اعدام سه محکوم درخصوص حمله به نیروهای پلیس در سال ۲۰۱۴ اجرا شد. این در حالی است که بحرین شاهد تظاهرات گسترده در مخالفت با اجرای حکم اعدام این سه تن بود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه الوسط چاپ بحرین، احمد الحمادی، دادستانی کل جرائم تروریستی در بحرین تصریح کرد: حکم تیرباران سه محکوم به نام‌های سامی المشیمع، عباس السمیع، علی السنکیس که در پرونده هدف قرار دادن نیروهای پلیس در منطقه الدیه در روز سوم مارس ۲۰۱۴ محکوم شده بودند، اجرا شد. آنها هر سه شیعه هستند و به کشتن سه نیروی پلیس از جمله یک افسر اماراتی متهم شده بودند.

آنها در حمله مارس ۲۰۱۴ با یک بمب خودروی پلیس را هدف قرار دادند که به کشته شدن سه نیروی پلیس انجامید.

حکم اعدام در پی اینکه دادگاه استیناف شکایت ارائه شده را رد و حکم صادره مبنی بر اعدام این سه را تایید کرد، لازم الاجرا شد.

الحمادی افزود: این حکم تیرباران در حضور قاضی اجرای حکم، مامور زندان و نمایندگان دادستانی کل اجرا شد.

این در حالی است که بحرین از چند روز پیش صحنه اعتراض‌ها به اجرای این حکم بود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت