بررسیهای صندوق بینالمللی پول نشان میدهد که رشد اقتصادی هند در سال گذشته میلادی، در جایگاه دوم جهان یعنی بعد از چین قرار گرفته و عنوان سریعترین کشور دارای رشد اقتصادی را از دست داده است.
به گزارش مهر به نقل از پایگاه خبری راشاتودی، گزارش صندوق بینالمللی پول نشان میدهد که رشد اقتصادی هند در سال گذشته میلادی، در جایگاه دوم جهان یعنی بعد از چین قرار گرفته و عنوان سریعترین کشور دارای رشد اقتصادی را از دست داده است؛ این صندوق اعلام کرده که آمارهای به دست آمده، نشان می دهند که رشد اقتصادی هند در سال گذشته میلادی، کمتر از چین بوده و در جایگاه دوم جهان قرار می گیرد.
در همین حال، علت کاهش رشد اقتصادی هند به استقراض پول این کشور نسبت داده می شود که موجب بحران پول نقد در این کشور شده است.
بر اساس گزارش، چشم انداز اقتصاد جهانی که از سوی صندوق بین المللی پول منتشر شده، رشد اقتصادی هند در سال ۲۰۱۶ میلادی به ۶.۶ درصد رسید که این رقم برای چین ۶.۷ درصد اعلام شده است.
البته پیش از این رشد اقتصادی هند در سال ۲۰۱۵ میلادی ۷.۶ درصد ثبت شده بود.
همچنین صندوق بین المللی پول، رشد اقتصادی هند را در سال جدید میلادی به دلیل روند منفی شاخص مصرف این کشور که به دلیل تنزل ارزش روپیه است، با کاهش برآورد کرده است.
بر همین اساس، پیش بینی می شود رشد اقتصادی هند در سال مالی این کشور که بخشی از آن در سال ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ میلادی قرار گرفته و همچنین سال مالی آینده، به دلیل روند منفی مصرف با کاهش ۴ دهم درصدی روبرو شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، کاهش پول نقد و نیز اختلال در پرداخت ها به دلیل جایگزین کردن اسکناس های جدید، موجب روند منفی مصرف به طور موقت در هند شده است.