مستند؛

درون کارگاه سوهان پزی در قم

کد خبر: ۶۶۴۳۷۹
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۷ 06 February 2017
تعداد بازدید : 1929
کد خبر: ۶۶۴۳۷۹
|
۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۷ 06 February 2017
|
79463 بازدید
بازدید 79463
سوهان گونه‌ای شیرینی ایرانی و به سخن دیگر، نوعی حلوا است که از جوانه گندم تهیه می‌شود. سوهان قم معروف‌ترین سوهان ایران است و بیشترین و متنوع‌ترین نمونه سوهان در قم تهیه و تولید می‌شود. تاریخچه دقیق اولین سوهان در شهر قم به دوره قاجار نسبت داده می‌شود؛ حلوایی که در سالهای ۱۲۸۹ تا ۱۲۹۰ هجری خورشیدی هنگامی که قرار بود صحن عقیق بارگاه حضرت معصومه در شهر مقدس قم افتتاح گردد، عرضه شد. این ویدیو را درباره کارگاه های سوهان کنونی قم در «تابناک» می بینید
اشتراک گذاری
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟