ته چین؛

طرز تهیه نان دارچینی

کد خبر: ۶۶۶۴۰۳
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۵ 12 February 2017
تعداد بازدید : 3364
کد خبر: ۶۶۶۴۰۳
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۵ 12 February 2017
|
16222 بازدید
|
۱
 

پانزده گرم مخمر تازه
يک قاشق چای‌خوری شکر
سه چهارم پيمانه شير
يک زرده تخم مرغ
دو قاشق کره آب شده
دو و يک چهارم پیمانه آرد
نصف قاشق چاي‌خوري نمک
پنج قاشق چای‌خوری شکر
سه قاشق چاي‌خوري دارچين
سه و نيم قاشق غذاخوری کره
سه قاشق چاي‌خوري بادام درختي پودر شده

بازدید 16222
۱
نان شیرمال را با طمع‌های مختلف و شیوه‌های متنوعی تولید می‌کنند. این نوع نان که بیشتر در صبحانه و عصرانه سرو می شود، با ترکیب دارچین، طمع فوق العاده ای می‌یابد. اکنون طرز تهیه تان شیرمال دارچینی را در «تابناک» می بینید
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۴
اين نوع شيريني خواستگاه استان سمنان هست