ته چین؛

دستور پخت تارت سیب بدون تزیین

کد خبر: ۶۶۶۹۰۹
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۸ 13 February 2017
تعداد بازدید : 682
کد خبر: ۶۶۶۹۰۹
|
۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۸ 13 February 2017
|
6906 بازدید

یک و نیم پیمانه آرد
نصف پیمانه کره نرم شده
یک پیمانه پنیر خامه‌ای
یک بسته پودر ژله لیمویی
دو عدد سیب
نیم قاشق چای‌خوری پودر دارچین
یک قاشق چای‌خوری نشاسته ذرت
یک سوم پیمانه بادام درختی

بازدید 6906
تارت سیب یکی از پرطرفدارترین کیک هاست که دسری خوشمزه مخصوص عصرانه و مهمانی‌ها نیز محسوب می‌شود. دستور تهیه این کیک خوشمزه را با زیرنویس فارسی در «تابناک» می‌بینید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.