ته چین؛

تکنیک‌های گریل کردن مرغ و گوشت

کد خبر: ۶۶۷۳۸۹
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۷ 14 February 2017
تعداد بازدید : 566
کد خبر: ۶۶۷۳۸۹
|
۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۷ 14 February 2017
|
10774 بازدید
بازدید 10774
گریل کردن گوشت و مرغ از انتخاب زغال تا ترتیب گریل کردن گوشت و مرغ، با فوت و فن‌های خاصی همراه است. برخی از این فوت و فن‌ها را در این ویدیوی «تابناک» با زیرنویس فارسی می بینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟