ته چین؛

تکنیک‌های گریل کردن مرغ و گوشت

کد خبر: ۶۶۷۳۸۹
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۷ 14 February 2017
تعداد بازدید : 566
کد خبر: ۶۶۷۳۸۹
|
۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۷ 14 February 2017
|
10815 بازدید
بازدید 10815
گریل کردن گوشت و مرغ از انتخاب زغال تا ترتیب گریل کردن گوشت و مرغ، با فوت و فن‌های خاصی همراه است. برخی از این فوت و فن‌ها را در این ویدیوی «تابناک» با زیرنویس فارسی می بینید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟