نشست کشورهای مخالف اسد در روز جمعه و قبل از مذاکرات ژنو

بنا بر گزارش منتشره از سوی خبرگزاری رویترز، قرار است کشورهای مخالف دولت سوریه، روز جمعه و در حاشیه نشست گروه 20 برای نخستین بار پس از انتخاب دونالد ترامپ به ریاست جمهوری در آمریکا نشستی برگزار و طی آن مواضع خود را در خصوص مذاکرات صلح سوریه ـ که قرار است بعد از مذاکرات آستانه و در 24 فوریه در ژنو برگزار شود ـ به هم نزدیک کنند.
کد خبر: ۶۶۷۹۸۹
|
۲۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۱ 16 February 2017
|
8909 بازدید
|
۱
بنا بر گزارش منتشره از سوی خبرگزاری رویترز، قرار است کشورهای مخالف دولت سوریه، روز جمعه و در حاشیه نشست گروه 20 برای نخستین بار پس از انتخاب دونالد ترامپ به ریاست جمهوری در آمریکا نشستی برگزار و طی آن مواضع خود را در خصوص مذاکرات صلح سوریه ـ که قرار است بعد از مذاکرات آستانه و در 24 فوریه در ژنو برگزار شود ـ به هم نزدیک کنند.

به گزارش «تابناک»؛ رویترز با نقل این مطلب بیان کرده که این نشست در حاشیه نشست گروه 20 در حالی برگزار خواهد شد که دولت سوریه ـ که از سوی ایران و روسیه حمایت می شود ـ از زمان شروع جنگ داخلی در این کشور تا کنون، در قدرتمندترین وضعیت و شرایط خود قرار گرفته است.

نشست کشورهای مخالف اسد در روز جمعه و قبل از مذاکرات ژنو

یکی از دیپلمات های فرانوسی بدون ذکر نام در این خصوص بیان کرده است: این مسأله و بررسی اینکه آیا همه کشورهایی که در مورد سوریه نظری مشابه دارند در یک مواضع مشترک قرار دارند یا نه، قبل از برگزاری مذاکرات ژنو بسیار ضروری است. این یک فرصت خوب است تا همه این کشورها در یک خط و مسیر قبل از این مذاکرات قرار بگیرند.

این مقام فرانسوی بیان کرده که دیدار میان آمریکا، انگلستان، فرانسه، ترکیه و عربستان و دیگر کشورهایی که در مورد سوریه نظری نزدیک به هم دارند، نخستین فرصت برای آزمون مواضع رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا در مورد سوریه است. در همین حال، یک مقام اروپایی دیگر بیان کرده که مشخص نیست، دقیقا رکس تیلرسون تا چه حد نماینده افکار و ایده های شخص ترامپ در این باره است.

مقام دیپلمات فرانسوی همچنین بیان کرده است: در مبارزه با گروه داعش همه ما خیالمان از سیاست ها آسوده است، ولی پرسش اصلی این است که روابط با روسیه به چه ترتیبی خواهد بود. آمریکایی ها به خوبی می دانند همه چیز در این میان به هم مرتبط است و مبارزه با داعش و اتحاد با روسیه در این زمینه، اثراتی در انتخاب های آتی برای منطقه و دورنمای بلند مدت آن دارد.

همچنین ترکیه که برای مدتها یکی از حامیان اصلی گروه های شورشی در سوریه بوده است در این نشست حضور خواهد داشت. امروز قرار است این کشور با ایران و روسیه در نشست آستانه برای گفت وگو در مورد مسائل جاری و آتش بس در سوریه مذاکره کند.

مقام فرانسوی در این باره نیز بیان کرده: درک این نکته که ترکیه چه جایگاهی در همراهی با ایران و روسیه دارد برای ما اهمیت اساسی دارد. از سویی مواضع کشورهای حوزه خلیج (فارس) همچون عربستان سعودی و قطر در مورد تعارض در سوریه و تحولات اخیر حائز اهمیت است.

به گزارش «تابناک»؛ موضوع این نشست قبل از مذاکرات ژنو در حالی مطرح شده که شب گذشته رسانه های آمریکایی خبر داده اند که پنتاگون طرحی برای استقرار نیروهای زمینی ارتش آمریکا در سوریه را در دست اجرا دارد.

شبکه خبری سی‌ان‌ان با اعلام این خبر گفت: پیشنهاد استقرار نیروی نظامی آمریکا در خاک سوریه، یکی از گزینه‌هایی است که پنتاگون درپی دریافت اولتیماتوم از سوی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور جدید این کشور برای ارائه دادن راهکارهای جدید برای مبارزه با «داعش» در نظر دارد.

در پی مخالفت «باراک اوباما» رئیس جمهور پیشین آمریکا با استقرار نظامیان عادی جهت شرکت در جنگ زمینی علیه داعش در سوریه، تعداد کمی نیروی ویژه آمریکایی هم‌اکنون در برخی مناطق سوریه حضور منفعلانه‌ای دارند.

سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد در وزارت دفاع آمریکا که نامش را نبرد، نوشت: البته هرگونه تصمیم در این باره به رئیس جمهور مربوط است و به دلیل ناتمام بودن این طرح، هنوز به رئیس جمهور ارائه نشده است.




اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
تابناک جان چرا خلیج(فارس)مینویسی؟! این پرانتز چیه؟برای من و خیلیها سوال شده واقعا
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟