ته چین؛

چگونه چاقوی آشپزخانه را تیز کنیم؟

کد خبر: ۶۶۸۴۷۱
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۲ 17 February 2017
تعداد بازدید : 159
کد خبر: ۶۶۸۴۷۱
|
۲۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۲ 17 February 2017
|
8991 بازدید
بازدید 8991
چاقو ابزار ضروری یک آشپز محسوب می شود و معمولاً آشپزها مجموعه‌ای از چاقوها با کارکردهای متفاوت را در اختیار دارند اما اگر این چاقوها به اندازه کافی تیز نباشد، دست آشپز برای آشپزی خوب بسته است. حال چگونه باید چاقو را تیز نگه داشت؟ در ویدیویی که در «تابناک» با زیرنویس فارسی می‌بینید، به این پرسش پاسخ داده شده است
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟