ته چین؛

قابلمه‌ها و تابه‌های مورد نیاز برای هر آشپزخانه‌

کد خبر: ۶۶۸۵۶۹
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۹ 18 February 2017
تعداد بازدید : 90
کد خبر: ۶۶۸۵۶۹
|
۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۹ 18 February 2017
|
6181 بازدید

 

بازدید 6181
امروزه قابلمه‌ها و تابه‌های بسیار زیادی در بازار وجود دارند. گونه‌ها مختلفی از انواع جنس‌ و اندازه‌ها. اما کدام یک برای آشپزخانه مناسب و ضروری هستند؟ به هنگام خرید به چه چیزهایی باید دقت کنیم؟ چه ویژگی‌هایی باید داشته باشند؟ چه نکات ظریفی تفاوت‌ها را رقم می‌زنند؟ برای پخت غذاهای مختلف باید از کدام تابه یا قابلمه استفاده کرد تا بهترین نتیجه را بدست آورد؟ هر نوع تابه یا قابلمه چه نوع کاربردی دارد؟ جواب این سوالات و سوالات بسیار دیگری که شاید همیشه در ذهن خود داشتید را می‌توانید در این ویدیو بیابید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟