ته چین؛

طرز تهیه تارت میوه با کاستارد

کد خبر: ۶۶۹۴۲۰
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۳ 20 February 2017
تعداد بازدید : 134
کد خبر: ۶۶۹۴۲۰
|
۰۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۳ 20 February 2017
|
8525 بازدید

چهار عدد زرده تخم مرغ
یک و دو سوم پیمانه شیر
نیم پیمانه شکر قنادی
یک چهارم پیمانه آرد ذرت
یک قاشق چای‌خوری خمیر وانیل
توت فرنگی به مقدار لازم
بلوبری به مقدار لازم
تمشک به مقدار لازم
پوست پرتقال خلالی به مقدار لازم
برگ نعنا به مقدار لازم

بازدید 8525
«کاستارد / Custard» یکی از موادی است که از بهم زدن و حرارت دادن به زرده تخم مرغ و شیر یا خامه درست می‌شود. بسته به این‌که چه میزان در آن زرده تخم مرغ یا مواد غلیظ کننده بکار رفته‌باشد، دارای غلظت رقیق تا غلیظ است. کاستارد بیشتر به عنوان دسر یا مواد تشکیل‌دهنده سس دسر بکار می‌رود و در این‌صورت حاوی شکر و وانیل است. در غذاهای نمک‌دار مانند پای کیش، پاستای کاربونارا یا گراتین نیز بکار برده‌می‌شود. همچنین به عنوان دسر در نان خامه‌ای، کرم کارامل، پودینگ، پای و تارت استفاده‌می‌شود. اکنون ویدیوی طرز تهیه تارت میوه با کاستارد را در «تابناک» می بینید.
اشتراک گذاری