ته چین؛

طرز تهیه بیگل نیویورکی

کد خبر: ۶۷۰۵۵۰
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰ 23 February 2017
تعداد بازدید : 665
کد خبر: ۶۷۰۵۵۰
|
۰۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰ 23 February 2017
|
9312 بازدید
بازدید 9312
«بِیگِل / bagel» نوعی نان دوناتی‌شکل است که خمیر آن را به شکل حلقه درست کرده و پیش از پخت آن را برای مدت کوتاهی در آب می‌جوشانند. در نتیجه این کار نانی به‌دست می‌آید که مغزی متراکم، خمیری و جویدنی دارد و پوسته آن قهوه‌ای‌رنگ و گاهی اوقات ترد است. همچنین ممکن است دانه‌هایی مانند کنجد را پیش از پختن بر روی سطح رویی آن بپاشند. بر روی برخی دیگر نیز گاه نمک پاشیده می‌شود. خمیر نان بیگل از آرد گندم و مخمر تهیه می‌شود. اکنون شیوه تهیه این شیرینی به روش نیویورکی را با زیرنویس فارسی در «تابناک» یاد می گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟