یک مسئول فلسطینی اعلام کرد، میزان آلودگی آبهای نوار غزه به ۹۷ درصد رسیده است که این امر تهدیدی در زمینه شیوع بیماریهای خطرناک از جمله نارسایی کلیه در نوار غزه است.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، نوار غزه در نتیجه کاهش سریع ذخایر آبهای زیرزمینی با مشکل آلودگی شدید آبهایش مواجه است به طوریکه میزان آلودگی این آبها به ۹۷ درصد میرسد.
عبدالله القیشاوی، رئیس بخش کلیه در بیمارستان الشفاء غزه نسبت به این امر هشدار داد که تعداد بیماران نارسایی کلیه به دلیل آلودگی آب به ویژه در سایه شرایط محاصره کنونی افزایش یافته است.
وی گفت: آبهای نوار غزه مقدار زیادی نیترات و کلوراید دارد که از دلایل نارسایی کلیه در نوار غزه است. در آبها همچنین میزان زیاد برخی فلزات سنگین دیگر مثل سرب و گوگرد وجود دارد که بر سلامتی انسان تاثیر میگذارد.
یک مقام دیگر فلسطینی نیز اظهار کرد که نوار غزه با بحران آب و زیست محیطی مواجه است و بیش از ۹۷ درصد از آبهای زیرزمینی قابل استفاده در منازل نیست.
وی گفت: محاصره یکی از مهمترین مشکلاتی است که ما با آن مواجه هستیم و در صورتی که بر طرف اسرائیلی تا قبل از سال ۲۰۲۰ اعمال فشار نشود، ما عملا به فاجعه انسانی میرسیم.