مواد لازم:
خمیر پای به اندازه لازم
مواد لازم برای مخلوط تخممرغ (اگ واش):
یک تخممرغ
دو قاشق غذاخوری شیر
مواد لازم برای فیلینگ سیب:
دو قاشق غذاخوری کره
دو یا سه عدد سیب
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک چهارم لیوان شکر سفید
دو قاشق غذاخوری شکر قهوهای
یک و نیم قاشق چایخوری یا به مقدار دلخواه دارچین
یک یا دو قاشق غذاخوری آب در صورت نیاز
پای هَند یا پای برگردان که نوع کوچکتری از پای است. برای این پای از پرکن سیب استفاده شده اما شما میتوانید از هر پرکنی که مایلید استفاده کنید. طرز تهیه این شیرینی را در «تابناک» فرابگیرید.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.