ته چین؛

طرز تهیه اشترودل سیب و گیلاس

کد خبر: ۶۷۵۸۲۷
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۳ 10 March 2017
تعداد بازدید : 34
کد خبر: ۶۷۵۸۲۷
|
۲۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۳ 10 March 2017
|
3986 بازدید

مواد لازم:
دویست گرم ریکوتای کم چرب
یک چهارم قاشق غذاخوری پودر دارچین
یک سیب قرمز پوست کنده, بدون هسته و کاملا خرد شده
یک دوم پیمانه کنسرو گیلاس بدون هسته آب گرفته
پنج ورقه خمیر فیلو
اسپری روغن کانولا

بازدید 3986
اِشترودل یا اِسترودل نام یکی از شیرینی‌های اتریشی است. اشترودل ورقه نازکی از خمیر پخته است که لوله شده و لای آن شیرینی باشد. در تهیه شیرینی اشترودل در قدیم از شیرینی شرقی باقلوا الهام گرفته شده است. اشترودل ریکوتای سیب و گیلاس یکی از خوشمزه‌ترین نوع این شیرینی است که اکنون دستور پختش را در «تابناک» فرا میگیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟