340 گرم مارچوبه
دو قاشق غذاخوری کره
دو قاشق غذاخوری آرد
یک پیمانه شیر خیلی سرد
نیم قاشق چایخوری نمک
فلفل کاین به مقدار دلخواه
نیم حبه سیر
چهار تخممرغ بزرگ
نیم پیمانه پنیر خوب رنده شده - پارمزان یا چدار سفید
سوفله مارچوبه نوعی دسر یا پیش غذای سبک است که با افزودن مواد به سفیده تخم مرغ سفت شده و پخت در فر درست میشود. تکنیک درست کردن این دسر فرانسوی را در ویدیوی تابناک فرا بگیرید.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.