ته چین؛

طرز تهیه وافل بلژیکی

کد خبر: ۶۸۱۰۳۲
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۱ 02 April 2017
تعداد بازدید : 1241
کد خبر: ۶۸۱۰۳۲
|
۱۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۱ 02 April 2017
|
10006 بازدید

 

دو عدد تخم‌مرغ
نیم پیمانه روغن گیاهی
دو پیمانه شیر
نصف قاشق چای‌خوری نمک
یک چهارم پیمانه شکر
دو پیمانه آرد شیرینی‌پزی
شربت افرا
خامه

بازدید 10006
وافل نانی ترد و شیرین و شبکه ای است که در نوع بلژیکی آن کره کمتر، مربع های بزرگتر و عمیق‌تری نسبت به انواع آمریکایی خود دارد. آن را می‌توان در صبحانه‌ها یا به عنوان دسر و میان وعده سرو کرد. دستور پخت راحت و ساده وافل بلژیکی را در ویدیو تابناک ببینید.
اشتراک گذاری