ته چین؛

دستور پخت انچیلادا و شپردز پای گیاهی

کد خبر: ۶۸۱۲۳۷
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۱:۵۷ 03 April 2017
تعداد بازدید : 78
کد خبر: ۶۸۱۲۳۷
|
۱۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۱:۵۷ 03 April 2017
|
6693 بازدید

:مواد لازم برای انچلادا
دو قاشق قاشق غذاخوری روغن
دو قاشق قاشق غذاخوری آرد
یک قاشق چای‌خوری پودر سیر
یک قاشق غذاخوری پونه کوهی
یک دوم قاشق چای‌خوری نمک
یک قاشق غذاخوری رب گوجه
دو پیمانه آب سبزیجات
چهار قاشق غذاخوری پودر فلفل
یک دوم پیاز
کمی آب
یک پیمانه فلفل دلمه‌ای
یک نیشگون فلفل
یک دوم پیمانه کدو سبز
یک قوطی لوبیا سیاه
تورتیلای ذرت
زیتون سیاه
پیازچه
یک دوم پیمانه بادام هندی
یک دوم قاشق چای‌خوری آب لیمو
یک نیشگون نمک

مواد لازم برای شپردز پای:
چها عدد سیب‌زمینی
سه عدد هویج
سه عدد کرفس
نصف پیاز
دو پیمانه قارچ
چهار حبه سیر
نمک و فلفل
یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
یک قاشق غذاخوری آرد
مریم گلی تازه یک قاشق چای‌خوری
آویشن تازه یک قاشق چای‌خوری
دو پیمانه آب سبزیجات
دو پیمانه شیر سویا
دو قاشق غذاخوری کره گیاهی
نمک و فلفل

 

بازدید 6693
انچیلادا و شپردز پای را می‌توان تنها با مواد گیاهی تولید کرد. انچیلادا یک غذای مکزیکی لذیذ است که با پیچیدن نان ذرت دور انواع پرکن‌ها اما اکثرا گوشت درست می‌شود اما در این ویدیو نوع گیاهی آن آموزش داده شده و پای چوپان یا شپردز پای هم نوعی از پای است که در اصل با پرکن گوشت درست می‌شود اما این مدل گیاهی آن است که در این ویدیو آموزش داده می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟