کاهش تقاضای سوخت آسیا بعد از چندین سال افزایش

بعد از سال ها رشد انفجاری، مصرف سوخت در بزرگترین اقتصاد های آسیا رو به کاهش دارد و این مسئله تلاش های تولید کنندگان نفت به رهبری سازمان کشورهای صادر کننده نفت برای پایان بخشی به اشباع عرضه جهانی و بالا بردن قیمت ها را تضعیف می کند.
کد خبر: ۶۸۴۷۶۵
|
۲۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۷ 14 April 2017
|
3396 بازدید
بعد از سال ها رشد انفجاری، مصرف سوخت در بزرگترین اقتصاد های آسیا رو به کاهش دارد و این مسئله تلاش های تولید کنندگان نفت به رهبری سازمان کشورهای صادر کننده نفت برای پایان بخشی به اشباع عرضه جهانی و بالا بردن قیمت ها را تضعیف می کند.

به گزارش تابناک اقتصادی و به نقل از رویترز، آسیا که بزرگترین و سریعترین بازار در حال رشد دنیا است حدود یک سوم عرضه جهانی را مصرف می کند و اشتهای سیرناپذیر این منطقه تا مدت ها پشتیبان اصلی قیمت ها بوده است.

حالا بعضی می گویند که این تصویر در حال فروپاشی است.

«مت استنلی» دلال سوخت فرایت اینوستر سرویسز در دوبی می گوید "نشانه های افزایش تقاضا دقیقا آن چه به نظر می رسند نیستند. رشد سوخت چین در کمترین حد خود در سه سال گذشته است. با لحاظ تنها میزان حجم محصولاتی که در دسترس هستند....من فکر می کنم که دیر یا زود شاهد فروشندگان نگران خواهیم بود"

بدنبال حمله موشکی ایالات متحده آمریکا بر سوریه در هفته پیش، معامله کنندگان بر بهبود بازار مواد اولیه و بهبود قیمت ها شرط می بندند. معاملات آتی نفت خام برنت LCOc1 تا حدود 5.5 درصد در ماه جاری افزایش داشته است و 55.75 دلار به ازای هر بشکه معامله شده است.

اما عربستان سعودی در نشانه این که نفت فراوانی برای خریداران در دسترس باقی مانده است و این که بازار مبهم نفت هنوز با دوره صعودی بازار مالی متقاعد نشده است، به عنوان بزرگترین صادر کننده نفت در ماه اخیر قیمت نفت خام ماه می را برای مشتریان آسیا تا 30 سنت به نسبت آپریل کاهش داده است و به تنزیل 45 سنت در مقایسه با میانگین بنچمارک عمان-دبی رسانده است.

کاهش مصرف سوخت خودش را در همه جا نشان می دهد. صادرات بنزین چین در فبریه همراه با رجوع رو به افزایش پالایشگاه ها به صادر کنندگان به بازارهای آسیا به رتبه دوم رکورد ماهیانه خود رسید. پالایشگاه ها به این بازارها رجوع می کنند تا اشباع عرضه داخلی را که تقریبا تمام واردات را از بین برده است تخلیه کنند.

حتی در هند که اعلب به عنوان عامل اصلی رشد تقاضای جهانی بعد از چین ستوده می شد، مصرف سوخت تا 0.6 درصد در ماه می به نسبت سال پیش کاهش داشته است.

«سوکریت ویجایاکار» مدیر شرکت مشاوره انرژی به نام «تریفکتا» گفت "کاهش تقاضای هند ممکن است به علت تأثیرات تنزل ارزش پول نسبت به قیمت قانونی خود باشد"

سال پیش هند با بی توجهی اسکناس های 1000 و 500 روپیه را که حجم عظیمی از گردش مالی این کشور را تشکیل می داد از بین برد. این مسئله از مصرف جلوگیری کرده و بسیاری از مصرف کنندگان را تحت تأثیر قرار داده است و تجارت های زیادی را مختل کرده است.

در حالی که هنوز انتظار می رود تقاضای سالیانه هند در سال جاری افزایش یابد، تحلیلگران می گویند که بعید به نظر می رسد که به حد کافی برای جبران تأثیر تنزل ارزش پول نسبت به قیمت قانونی بهبود یابد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟