پارسیان صفحه خبر
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ته چین؛

طرز تهیه کاری مرغ نارگیلی

کد خبر: ۶۸۶۸۸۱
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۱ 21 April 2017
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 168
کد خبر: ۶۸۶۸۸۱
|
۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۱ 21 April 2017
|
5321 بازدید
 دو عدد سینه مرغ
یک عدد پیاز قهوه‌ای
یک پیمانه گشنیز
یک فلفل قرمز کوچک
یک ساقه سنبل هندی
نصف یک لیمو
دو قاشق غذاخوری رب کاری قرمز
شیر نارگیل 400 میلی‌لیتر
دو قاشق چای‌خوری رب سیر
یک قاشق چای‌خوری زردچوبه
برنج باسماتی به مقدار لازم
دو قاشق غذاخوری روغن کنجد
بازدید 5321
کاری یکی از خوراک‌های خوشمزه هندی است که با توجه به مواد مصرف شده در آن در دیگر کشورها نیز طرفداران بسیاری دارد و جزو غذاهای سالم باشد. کاری را با ترکیب‌های مختلف تولید می‌شودد. اکنون طرز تهیه کاری مرغ نارگیلی را در «تابناک» فرا می گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟