ته چین؛

فیله و جدا کردن استخوان ماهی

کد خبر: ۶۸۶۹۷۳
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۳:۳۶ 22 April 2017
تعداد بازدید : 6732
کد خبر: ۶۸۶۹۷۳
|
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۳:۳۶ 22 April 2017
|
47316 بازدید
 
بازدید 47316
آموزش روش صحیح فیله کردن و جدا کردن استخوان ماهی خام و پخته، مهارتی که بسیار مورد نیاز برای پخت غذاهای دریایی است. این تکنیک آشپزی را در «تابناک» فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟