ته چین؛

طرز تهیه دسر پای بنافی

کد خبر: ۶۸۸۲۰۲
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۵ 25 April 2017
تعداد بازدید : 80
کد خبر: ۶۸۸۲۰۲
|
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۵ 25 April 2017
|
5126 بازدید
 
یک قوطی 300 میلی‌لیتری شیر عسلی
دو عدد موز
500 میلی‌لیتر خامه قنادی
شکلات رنده شده به مقدار لازم
 
بازدید 5126
پای بنافی یک دسر انگلیسی بر پایه خامه، موز و تافی(کارامل) و شیر پرچرب است. ممکن است در برخی انواع آن بیسکوییت خردشده و یا کره و قهوه و شکلات نیز به کار ‌رود. نام آن آمیزه ای از واژه‌های موز (banana) و تافی (Toffee) است.طرز تهیه این دسر خوشمزه را در تابناک ویدیو فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟